|
Sabahları artan öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2020 Saat 19:31 |
Hocam iyi akşamlar,
10 aralıkta. Gece tıkanan oğlum ertesi gün boyunca 39,5-40 derecelere ulaşacak şekilde ateşlendi. Aile hekimi antibiyotik ve hava verip hırıltısı var demişti ama ben size danışarak sizin yöntemlerinizle devam ettim bir haftada toparladı gibi oldu ancak 2 gün geçmeden bir öksürük kriziyle tekrar başladı direndim götürmedim doktora ancak 2 haftadır özellikle sabahlarıSesi çatallanıyor burnu tıkanıyor yoğun balgamlı öksürüyor . Gün içinde seyrek öksürük bazen de su gibi burun akıntısı oluyor. Akşam iyi genelde. Ateş ilk gündem sonra çıkmadı. (Oğlum 8!yaşında 4 yaşında astım teşhisi aldı ama ben sizin bulduğum 15aralık 2018 den bu yana havaları kesmiştim) Dün tekrar buralarda çok meşhur bir doktora gittik eşimin zoruyla o da saman nezlessi ve alerjik rinit olabilir dedi. Geniz akıntısı var ama astım değil aşırı hassas hava yolu var dedi lansor ve Nazofix burun spreyi verdi . Bal ve çilek yedirme nemden hayvan tüyünden dağ bayırdan sigara dumanından ev tozundan uzak tutmamı söyledi . Tabi ben size danışmadan hiçbirşey yapmak istemiyorum eşimin baskısına rağmen. Değerli cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum hocam iyi ki varsınız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi SAHTEKARI!!! Hem; "Astim degil" diyor, arkasindan Astim ilaclarini dayiyor.. Bunlar boyle assagilik sarlatanlardir.. SAKIN o sahtekarin verdigi ilaclari kullanmayin. Bal ve Cilek allerji yapsa; dokuntu olur.. Oksuruk olmaz.. Ama ne yaparsaniz ki, orasi, Turkiye!!! Turk doktorlari yeminlidirler, asla Grip teshis etmezler.. Vaki degildir!! Ates var, oksuruk var ve PUST "meshur" doktor; HALA "asiri hassas hava yolu var" gibi salakca laflar ediyor.. Tabii; veriyor, kortizonu, veriyor Astim ilaclarini sahte bir iyilik hali yaratiyor..Millet de bu ahlaksizi bir sey zannediyor. Sahtekarligin 3 Safhasi yazilarimi iyi okuyun..
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Çok teşekkür ederim Hocam ateşi 25 gün önce ilk hastalandığında olmuştu şuan yok ben zaten hiçbir ilaç vermedim. Ama 10 gündür sabahları özellikle yoğun balgamlı öksürük sesi çatallanıyor sürekli boğazını temizleme ihtiyacı ve burun tıkanıklığı oluyor gün içinde de su gibi bir burun akıntısı. İniltili nefes alıp verme bi de.
Ben zaten size sormadan ilaç kullanmıyorum asla. O zaman lansor be nazofix de astım ilacı ve asla vermiyorum değil mi hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; sakin Lansor ve Nasofix kullanmayin.. Tam sahtekar bir doktor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|