Sabah kahvaltısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eskcansu
Üye Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 02:08 |
Kadir hocam çok merak ettiğim bir konu var sizinde görüşünüzü almak istiyorum kızım 7 yaşında her sabah okula giderken 1 tane haşlanmış yumurta 2 zeytin ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içiyor her sabah sıkıyorum şeker yüklüyorsunuz portakal suyu zararlı diyorlar ama içmek istiyor arada içine nar ekliyorum bir sakıncası olurmu 150 ml anca içiyordur görüşünüz önemli teşekkür ederim ♥♥
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Her ülkenin ve topluluğun farklı kahvaltı şekilleri vardır.
Türkiye içinde bile farklı kahvaltılar vardır! Kahvaltıda; Ciğer kebabı yiyenler de vardır, Tarhana çorbası içenlerde vardır. Size o "zırvalıkları" söyleyenler; gelsinlerde Amerika'da portakal suyu ne miktarlarda içiliyor, bir görsünler! Tabii, portakal suyu yerine SÜT içmesini her zaman tercih ederim. Günde en az 600ml süt/sütlü gıda almasını sağladıktan sonra portakal suyu da içebilir. Ama; 600ml altında süt alıyor ve portakal suyu içiyorsa, gereksiz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|