|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve çok halsiz ve bitkin ama Keyfi yerindeyken gayet hareketli
|
|
![]() |
|
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
Bu arada doktor bey göz kapağının üstü ve altı beyaz duruyor. Kansızlık veya başka birşeyin belirtisi midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem. Herkezin; "beyazlik" anlayisi farklidir.
|
|
![]() |
|
Anladım doktor bey. Resim atayım belki biraz yardımcı olur net olmasada. Bu arada gece çok iyiydi ateşlenmedi şuanda da gayet iyi. Neydi bu 1 günlük ateş keyifsizlik anlayamadım:) çok gerekmedikçe ve boy kilo kontrolü dışında doktora gitmeyecğm artık sayenizde.) Çok uzun oldu farkındayımm. İnsanın evladı söz konusu olunca herşeyi unutuyor:) Türkiyeye gelmeyi düşünmüyor musunuz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kansizlikla alakasi yok.
Atesli hastaliklar esnasinda, mikroplar faydalanmasin diye, vucut Demir elementini ve kanin fazlasini depolara ceker, nisbi bir "anemi" olusur. Enfeksiyon gecince duzelir. Sizinkisi gibi; akca-pakca bebeklerde bu durum daha barizdir. Bir sey yapmaniz gerekmiyor. Ben burada cok rahatim, en azindan sokakta yururken asabim bozulmuyor, isiklarda bile karsidan karsiya gecerken hayati bir tehlike duymuyorum... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eki 2015 Saat 08:00 |
|
![]() |
|
Bebeğimin gözleri bayadır böyle Kadir bey ve sürekli uyumak istiyor. Yani uyandıktan 1 veya 2 saat geçsin hatta bazen yarım saat geçsin hemen uyumak istiyor. Gözleride böyle olunca kansızlık olarak düşündüm. Haklısınız Türkiye de hele İstanbul da yaşamak oldukça zor. Arabalardan yayalara yol kalmıyor. Kaldırım da bile hayatlar kaybediliyor. Sonumuz hayr olsun inşaallh
|
|
![]() |
|
Bariz beyaz doktor bey:( kansızlık değilse ne olabilir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|