romatoit artrit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Seyit pektaş
Üye Kayıt Tarihi: 17 Saat 20 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Seyit pektaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Saat 56 Dakika önce Saat 18:00 |
Hocam sağ elimin üst kısmı şişmişti ortapediye yönlendirdiler çatlaklık olabilir dedi 1 ay alçıya aldı sonra çocuk romatolojisine yönlerdiler. 2014 de JRA juvinel romatoit artrit tanısı konuldu salazoprin ,endol , folbial, lansor,metotreksat ilaçları verildi 1,5 sene devam etti sonra Fmf gen testi yapıldı pozitif çıktı akdeniz ateşi tanısı konuldu colsisin (kırmızı) eklendi ilaçlarıma sonra JRA ilerledi ilaç bağışıklık yaptı Enbrel iğnesine geçtik 1,5 sene sonra bağışıklık yaptı Humira iğnesine gectik bu sırada (Kırmzı)colsisin alerji yapmaya başladı (beyaz )colsisine başladık sonra o da aynı şekilde bağışıklık yaptı meteartcon iğnesine başladık Ben ağırlaşmaya başladım kortizon tedavisine girdik prednol kullandım yaklaşık 1,5 sene bu kaslarımda , kemiklerimde zayıflama yaptı kalsiyum ilacı verildi midem kaldıramadı sonra Hiperbarik oksijen tedavisine başladık 30 seans verildi 26 seansına kadar dayanabildim gidemedim daha kötü oldum farklı hastaneye gittim sonra Actemra iğnesine başladık sonra alerji yaptı actemra ilacını serum şeklinde almaya başladım alerji serumu ile birlikte meteartcon u hap olarak metotreksat almaya başladım sonra toparladım Doktorum evlenip çocuğun olursa geçecek dedi evlendim çocuk düşündüğün zaman söylersin ilaçlarını bırakırız dedi Söyledik ilaçları bıraktık romatoit artrit aktif oldu ilaç başladılar tekraren tahlillerim bu iki aydır yüksek çıktı ne yapabilirim ? |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118051 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim branşım değil. Romatizma doktorunu takip edin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|