|
Ritgen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2025 Saat 00:30 |
Hocam 5 yaşındaki çocuğun için rotgen çekildi (tüm vücut )bu sayfada bir Dr yazısini okudum tek bir rotgen bile çok zarar verir,kanser riskini artırıyor diyor..... başka biri cekerken mutlaka koruyucu ganol vs korumak gerekiyor diyor özellikle boyun ve yumurtalık testislere gelen ışınlar çok tehlikeli diye....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef; Turkiye vatandasisiniz!! Bu hukumetin sizlere layik gordugu doktorlar bunlar!
Bunlar; her oksuren hastaya Akciger Rontgeni cektiren doktorlar! Bir kere; o Rontgen NIYE cekiliyor? Niye "tum beden"??
|
|
![]() |
|
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam boyu kısa diye tüm vücudu çıkmış....cektirdigime çok pişman oldum
![]() Düzenleyen Mavimavi - 03 Nis 2025 Saat 11:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NE diyeyim!!!
1- Gun,ay ve sene olarak dogum tarihi. 2- Dogum; boy ve kilosu. 3- En yakin tarihteki;Boy ve kilosu. 4- Vesikalik seklinde yuz resmi ve on ve yan ciplak boy resimleri lazim.
|
|
![]() |
|
05.05.2020 doğum tarihi
Doğum boy 48 doğum kg 2.900 Gr Şuan boy 105 kg 16.3 Hocam bu foruma resim yüklemeyi beceremedim Hocam ne kadar radyasyon aldığıni anlamak için mi bu bilgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alt tarafi; 1cm boy kisa, 1.5kilo da eksigi var.
Dogumda; boy 2cm kisa, kilo 600gram eksik olmasini goz onune alirsak, bu doktor NEYIN pesinde anlamak zor! Gunde en az; 600ml sut/sut urunu aldigindan emin olun ve hic almadi ise 1 ampul Dvit3 icirin. Resimleri gelisme geriligi ile giden bir "Sendrom" var mi diye istedim. Bu kadar abartili tetkik istedigine gore acaba cocukta bir sey(??) mi gordu, onu merak ettim. Resim gonderme baslikli yaziyi okuyun. Rontgen; radyasyonla calismaz!!! Rontgen isinlari (X-isini) ile calisir. Herhangi bir kalici etkisi YOKTUR! Belirli bir surenin ustunde; sahis X-isinlarina maruz kalinirsa, zararli olur. Radyasyon, Sintigrafilerde vardir. Orada; Radyoaktif izotoplar kullanilir! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Saat 60 Dakika önce Saat 02:17 |
|
![]() |
|
İnanın cevabınızı okumaya korktum çok tesekur ederim cevabınız için içime su serptiniz 🍀🤩🍀🤩🍀🤩
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|