Reflu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
NURSENGOK
Üye Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 15:09 |
Hocam merhaba,
Kizim 7 aylik. Anne sutu ile besleniyor sadece. Altini islattiginda ya da kakasini yaptiginda belden asagisini yikiyorum. Ve yikarken belden kavriyorum haliyle biraz baski yapmis oluyorum midesine. Bu hareketim onun reflu olmasina yol acar mi? Hayirsa reflu olmamasi icin nelere dikkat etmek lazim. Mesela emzirdikten sonra karnini sikan kiyafetlerden kaciniyorum. Kolayliklar hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Meslek hayatim boyunca, hicbir cocukta; Reflu gormedim... Bu davranis, son 10 yilin en sahtekar modalarindan biridir...
Dilediginiz sekilde bebeginizi yikayin, siz Reflusu olmayan bir bebegi, ASLA, Reflu hastasi yapamazsiniz... Bebeklerde, asiri kusma; "Pylor spazmi" sonucu olur, cok yedirmekten olur, gazi cikmadigi icin olur, ama ASLA Reflu nedeni ile kusma olmaz.. Ayricada, bazi "kerizlerin" size anlattiklari gibi, Reflu hastalarinda; Kusma, YOKTUR... Midedeki gidalar, yemek borusuna kacar ve gerisin geriye giderek yutulur..Bu surec icinde mide asiti daha uzun sure yemek borusunda kaldigindan, "Reflu" olusur..Kusma hadisesinde, asit yemek borusunu yakacak kadar uzun sureli kalmadigindan, Reflu olusamaz.. Siz bizdeki "aptallara" kulak asmayin.. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|