Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pusetınde uyumak ıstıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpusetınde uyumak ıstıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
beyazmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesajın Direkt Linki Konu: pusetınde uyumak ıstıyor
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 16:28
özlem hanım benım 12 aylık ıkızlerımvar bırı kız dıgerı erkek emzık kullanıyorlardı kızım ön dıslerını cıkarırken kendısı almadı bende fırsat bu fırsardır dıye dusunup oglumun emzıgınıde vermedım sımdı ıkısıde emzık almıyorlar fakat oglum bu olaydan sonra kendı yatagında uyumak ıstemıyor pusetınde uyutuyorum herzamankı kosulları ve saatlerını ayarlayarak buraya kadar da her sey yerlı yerınde sonra uyudugunda gece uykusu ozellıkle yatagına alıyorum yarım yada bır saat ancak uyuyor yanıma alıyorum aglıyor pusetıne alıyorum benı sabaha kadar pusetımde salla dıyor yatagına alıyorum uyanıp aglıyor ne yapacagımı sasırdım bu boyle bır donem mıdır gecer mı cok surer mı tekrar onu yatagını nasıl sevdırebılırım
zor durumdayım ayrıca sızın dıger arkadaslara olan onerılerınızı okumustum onları uygulamaya calıstım fakat cok aglıyor mesela yatagında ıken ona masaj yapmaya calıstım nınnı soyledım ama nafıle kendı yatagıma da aldım ama hayır nasıl bır aglama ınanın feryat fıgan 
sevgı ve saygılarımla
Star

Düzenleyen beyazmelek - 05 Şub 2008 Saat 16:32
efeelif
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 18:46
oğlunuzu emzikten vazgeçince uyku düzeni bozulmuş olabilir. yanına herhangi bir oyuncak vererek uyutmayı deneyebilirsiniz. puseti dışında evin farklı odalarında uyutmaya çalışabilirsiniz. tüm bunlara rağmen uyku düzeni hala bozuk gidiyorsa kısa süreli ilaç kullanımlarından yarar görülmekteü büylece uyku döngüsü normale dönebiliyor. 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.