Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - puset için ne önerirsiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konupuset için ne önerirsiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 13:08
Eminecim bizim ki tembel çıktı sorma:)birazcık yuruyo sonra hemen emeklemeye geciyo ya da yarı yolda koltuğa atıyo kendini ama pek komik yaaSmile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 13:14
Orjinalini yazan: bernad bernad Yazdı:

Eminecim bizim ki tembel çıktı sorma:)birazcık yuruyo sonra hemen emeklemeye geciyo ya da yarı yolda koltuğa atıyo kendini ama pek komik yaaSmile
Benimki hiç yürümeye çalışmamıştıki yine seninki gayrete geçmişLOLemeklemeleri yüzünden kıyafetlerinin diz kısmı incelmiştiLOL
Bu arada canım ben yukarda sana link verdim tıklamamışsın galibaBig%20smile
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 13:51
emine veridigin linkde arabanin rengide guzel

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 13:54
Benimkide aynı renk ama sonradan lacivert,kırmızı,bej olanınını gördüm keşke öyle alsaydım dedimBig%20smile

img77/8756/puskt2.jpg

Bunda anakucağı var ben anakucaklı almadımdı

Düzenleyen emine - 11 Eki 2008 Saat 13:55
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 14:05
ay kiz ne guzel sahiden

Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 15:04
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Benimki hiç yürümeye çalışmamıştıki yine seninki gayrete geçmişLOLemeklemeleri yüzünden kıyafetlerinin diz kısmı incelmiştiLOL
Bu arada canım ben yukarda sana link verdim tıklamamışsın galibaBig%20smile

tıkladım tıkladım üstelik çok da beğendim hemen eşime de gösterdim kolay kullanımlı gibi gerçekten. Bu arada çok güldüm canım yaa emeklemek kolay gelmiş demek fıstığa:))) Bizimkine de arada bi gayret geliyo ama hadi hayırlisiLOL

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 15:44

Dediğim gibi kesinlikle görüp bakmadan alma bire bir incele öyle karar ver..Benim kızım çok tembel çokkTongue

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 23:46

Duygucum çocugun dediği gibi var hakkettenLOL çok güzelmiş arabası. Özelden bana adını atabilirsen bi bakiim araştırayım. Bu arada aminnn bütün çocuklarımız yolu ömür boyu açık olsun inşallah!!
Canım mesajını yeni okudum hemen bilgilerini sana yolluyorum. Bu arada bu araba tek elle elinde bebek varken açılıp katlanıyorWink Manevra benim ikinci arabamda daha az yani aslında çok kaliteli bir marka ikinci hediye gelen ama ben kullanım açısından 3 tekerleklide çok rahat ettim. Kesinlikle denemeden alma derim. 3 tekerli ve dört tekerliye bebeğini bindir sonra kararını ver derim. Bu arada sana özelden bilgilerini yollayacağım arabanın tüm kılıfı makinaya atılıyor ve gövde köpük köpük balkonda yıkanabiliyor.Big%20smileBig%20smile Ben çok titizimdir. Silmeyle falan uğraşamam da toptan yıkarımLOL Hatta geçen gün mama döktü ve mümkün değil silerek iz kalmasın hemen attım makinaya ooooh mis gibi oldu canımWink 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.