Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - puset için ne önerirsiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konupuset için ne önerirsiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: puset için ne önerirsiniz?
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 20:46
Arkadaşlar benim bebeğim 13 aylık şu ana kadar hani ağır olan 2li bebek arabaları vardırya onlardan kullanıyordum ama artık ordan oraya taşıması çok zor geliyor bi kolumda çocuk bir kolumda araba ciddi sırt ağrısı çekiyorum. Hani şu baston pusetler var ya onlardan almak istiyorum hem hafif olsun ama önümüz kış çocuk içinde üşümesin  de istiyorum kullanan önerisi olan var mı? nooluur bilgiye çookk ihtiyacım var.

Sevgiler herkese kolaylılar.. 
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 23:07
Canım nacizane fikrim alma derim. Çünkü bize Nil'in ilk yaş gününde bebek arabası geldi. Ama kullanmadı çünkü beğenmedi alışamadı halen paketiyle koydum duruyor. Eskisini de çok kullanmıyoruz yürümeye başladıktan sonra alacağın araba çok işine yaramaz derim. Ben de hediye araba aldıktan sonra sevindim iki kez bindirdim ama şimdi eskisine de binmiyor. 13 aylık olmuş artık eskisiyle accık daha idare ediver istersen. Sevgiler.Smile
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2809
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 00:22
chic...ct05 kullanıyorum tentesi dışında memnunum chi...nun son cıkan baston puseti daha fonksiyonel ve kullanışlı ama çift makaslı old.için (biraz buyuk geliyor) kucuk arabaların bagajına sığmıyor.Smile
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 343
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 00:45
 benim kızım inan arabasına topunu toplasan 10 parmağının 10 nunu geçmez bindiği zaten kış bebeğiydi. yazada baya büyümüştü birde 9 aylık yürüdüğü için arabayı istemiyordu cadı. ama normal arabalarda çok ağır oluyor ama muhafazalı. bebeğinde 13 aylık olmuş bir süre sonra zaten binmek istemicek canım.
Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 15:36
yaa ne güzel büyümüş de yürümüş bebekleriniz:) oğlum 13 aylık ama hala 2 adım atıp oturuyoLOL
yalnız ben çok gezen biriyim birde oğluş olunca işten ayrıldım sonra ne yapabilirim ne yapabilirim diye düşündüm bişey alıp satmaya başladım internetten bir de tupp..w..re üye si oldum anlayacağınız sürekli dışarda koşturmaca halindeyim tabii ki bebekle.. şu an da ciddi sırt ağrısı çekiyorum kendime kolaylık olsun diye hafif bir puset düşünüyorum ama onun da kış için uygun olup olmadığa karar veremiyorumConfused
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 16:28
Benim kızım 17 aylık yürüdüLOL
Ben pusetimi aldığımda baston almam demiştim ama arabada problem olup servise verince çok yüklendiğimi düşündüm ve baston aldım..Kışın kullanacağımı sanmıyorum korumaz hiçConfusedAma ben servise gidene kafar ilk aldığım arabamdan çok memnundum çok ağır değil,iki harekette kapanıyo çok yer kaplamıyo,bacakları için kılıfı var,ve en sevdiğim özelliğide üst tente tamamen kapanıyo..İnternette varmı modeli bilmiyorum model nosunu bilmiyom çünkü ama iki modeli var,
fatoş almıştı ama benimkinden çıkmadıConfusedçok üzülmüştüm ilgilenirsen model numarasını bulabilirmiyim bilmiyom çocuk mağazalaronda bak markasını özelden yazarımSmilefikir olur ana..
Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 00:18
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Benim kızım 17 aylık yürüdüLOL
Ben pusetimi aldığımda baston almam demiştim ama arabada problem olup servise verince çok yüklendiğimi düşündüm ve baston aldım..Kışın kullanacağımı sanmıyorum korumaz hiçConfusedAma ben servise gidene kafar ilk aldığım arabamdan çok memnundum çok ağır değil,iki harekette kapanıyo çok yer kaplamıyo,bacakları için kılıfı var,ve en sevdiğim özelliğide üst tente tamamen kapanıyo..İnternette varmı modeli bilmiyorum model nosunu bilmiyom çünkü ama iki modeli var,
fatoş almıştı ama benimkinden çıkmadıConfusedçok üzülmüştüm ilgilenirsen model numarasını bulabilirmiyim bilmiyom çocuk mağazalaronda bak markasını özelden yazarımSmilefikir olur ana..

Çok sevinirim markasını mesaj atabilirsen. ben de pazar gunu bir bebek magazası var hani internet adresi de olan e-... oraya bakmaya gitcem. Şu an kullandığım gerçekten baya bir ağır. Bu aradaaaa bugun benim oğlum yürüdüSmileSmileSmile Nasi güzel bişeydi anlatamam gerçi hepiniz sevincimi anlamışsınızdırSmile Sonra bi şımardı bi şımardı anladı tabii kendince özel bişey yaptığını ardından başladı bizi kandırmaya bi oturuyo bi kalkıyo sonra kıkır kıkır gülüyoLOL bakalım arkası gelecek mi

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 00:32
Canım Allah koşmayı nasip etsin ve yolu hep açık olsun. ClapClapBen dün yazmayı unuttum. Bana alınan araba chic...nun son çıkan multiway modeliydi. Soğuktan yağmurdan korumalığı var ama sana yine ağır gelir derim. CT 05 modeli ise tam yazlık bir araba bence. Bu arada benim ilk arabam 3 tekerlekli bir araba ve çok memnun kaldım bundan sana foto ekliyorum. Beğenirsen özelden atayım adını sana. Tek elle kapanıyor ve kucakta bebekle otobüse rahat biniliyor. Allah'a şükür ben araba aldım ama kızım halen bazen bagajdan onu istiyor bineceğim diye çıldırıyorrrrrrrLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.