|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2015 Saat 03:57 |
|
Ikisinin tedavisi farkli dedi hocam bana.😕😡 o yuzden tekrar sordum. Tesekkur ederim tekrar. Ultralani ne kadar sure ve ne sıklıkla kullanmalym hocam. Nemlendirici de surmeli miyim.excipial lipo nemlendrci olarak kullanym mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2015 Saat 17:35 |
|
Sikayetler gecene kadar... Biopsi filan gerekmez.. Akli sira kendine is cikariyor. Nemlendirici???
Gerek olursa.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2015 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2015 Saat 02:51 |
|
Hocam ultralani birkac eczanede aradik bulamadik 6 aydr depolarda yokmus.muadili de yok diyorlarne yapalim ne almamzi tavsye edersiniz
|
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2015 Saat 02:08 |
|
Hocam ultralani bulamiyorum kac gundur sormadgm eczane kalmadi.tavsiye edeceginiz baska bir sey var mi muadil.depolarda yokmus. Dekubal diye bi krem soylemisti cildiye alaym mi onu da
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 20:28 |
|
3-5 gun Hipokort krem kullanip, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 08:53 |
|
Hocam siz tatildeyken eczaci arkadasim 1 tane ultralan krem buldu.pomat bulamadi. Onu kullandim neredeyse hicbir sey kalmadi.
1.Surmeye dev edeyim mi yoksa hipokort mu alayim. Ultralan krem icin bir kullanm suresi var mi ?hipokortu yine de alaym mi? 2.Cocuk ateslendi 7 gun boyunca viral enfeksiyondan sonra gozu sisti ayni gun yikayip ultralan krem surmustum yuzune de acaba gozune kacti da o mu sebep oldu diye kendimi sucladim alakasi var midir hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 21:12 |
|
1- Iyilesti ise, hicbirini kullanmayin. 2- Gozune bir sey kacmadi, grip nedeni ile goz yasi kanali kapandi. Once Serum fiz, 10'ar damla burun deliklerine damlatarak, temizlik yapin, duzelmezse, 3 gun, Iliadin damla,Gunde:2x2'ser damla buruna damlatin.
|
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 23:12 |
|
Hocam eski mailleri hatmettim nerdeyse atesli gunlerde😊 tahmin ettim gozyasi kanali tikandi diye ama iliadini bas agrisi kulak derken ara vermeye calissam da oglum dayanamayinca agrilara damlattigim 7 gun olmustu o yuzden damlatmadim sabahina goz o hale geldi? Damlatsa miydim ki?? Cildi icin tekrar tekrar tesekkur ederim Allah razi olsun hocam cok uzuluyordum. Cok sukur gecti yardiminizla. Insallah bir daha da cikmaz. Bacaginda kalan bir iki parca puturcuk var onun icin de surmeye devam etmemde sakinca yoktur degil mi?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|