program için mail atalım arkadaşlar lütfen |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | |
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Konu: program için mail atalım arkadaşlar lütfen Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:11 |
Merhabalar Haluk Bey, Hülya Hanım, programa ve sitemize emeği geçen birbirinden değerli yöneticiler
4 yıl olacak kızımın doğumuyla tanıştım A.O.A programıyla hem kızım için hem benim için büyük bir şansdı Hülya Hanım programınız ve forumumuz sayesinde çok iyi bir anne olduğuma yürekten inanıyorum bunun için ne kadar teşekkür etsem az minnetimi anlatacak söz bulmak çok zor bu formatta yayın yapan bir kaç programa rast geldim ama ısınamadım hiç birinde samimiyet yok gibi geldi robot gibi tekrarlanan aynı sorular aynı cevaplar hiç birinde yoktu Hülya Hanımın birşeyler öğrenip insanlara, annelere bir şeyler verebilmek çabası, azmi, tatlı sesi, güler yüzü forumda yüzlerce üyemiz var üye olmayıp destek veren tekrar yayın isteyen binlerce anne vardır eminim Hülya Hanımı tekrar ne zaman göreceğiz ekranlarda bunun için ne yapabiliriz elimizden ne gelir sanırım görüşmeler var bizde bir şeyler yapsak mailler yağdırsak sesimizi duyursak bize bir yol bir ışık gösterin yapalım lütfen Düzenleyen mine - 04 Nis 2011 Saat 13:07 |
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
Hülya Yıldırım
Yönetici Kayıt Tarihi: 15 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 12:28 |
Merhaba,
Duyarlı ilginiz için teşekkür ederim.
Bir tek annenin bile yaptıklarımızdan yararlanması, yaptıklarımızı anlaması
benim ve ekibim için çok çok önemli...
“Anne Olunca Anladım” adlı bu projeye başından beri, kızım Duru’ya
gösterdiğim sevgi, ilgi ve hassasiyetleri gösterdim ve hep birlikte bugünlere
geldik...
2007 Ocak ayından beri sitemizle ve televizyon programımızla birbirimizi ve çocuklarımızı
birlikte büyütüyoruz; tabii 2005 yılından beri Akşam Cumartesi Eki’ndeki gazete
sayfamızı da unutmamak gerek.
Bütün bunlar gerçekleşirken, 165 ülkede bilinen bu harika Proje’nin
enerjisini ve ruhunu korumak üzere ilkelerimize, anne olmaya, bebek-çocuk
olmaya, insan olmaya, aile olmaya sadık kaldık...
TV dünyası ise kaygan bir zemin; ben ise sırf TV programı yapmış olmak için
“AOA”yı yapmak istemem. Samimiyet ve farkındalıkla yapmak isterim yaptığım her
şeyi... Sanırım sizin ve birçok annenin ekranlardaki onlarca taklidimizde
arayıp da bulamadığı şeyler de bunlar... Bugüne kadar 5 kanalda 400’ü aşkın
yaptığım canlı yayın da içime sinmiş programlar... Ve böyle de olmalı, diye
düşünüyorum.
Birtakım şansızlıklar da oldu tabii, yönetim değişiklikleri, satışlar vb.
bizim programımızı da ekledi... En son yer aldığımız kanal olan Cine5
Elcezire’ye satıldı örneğin, haber kanalı oluyor.
Yaz sonundan beri atv, TRT 1 ve Beyaz TV ile görüşüyoruz: Hepsi de “Anne
Olunca Anladım” programına sıcak bakıyorlar. İş bir tek, yayın akışlarında her
gün 1-1,5 saat bize yer bulmalarına kalıyor. Kanalların öncelikleri var tabii...
Bakalım...
Bu kanallar dışında, programımız Kanal D, Show TV, Star, Fox, TNT,
Kanaltürk, Tv8’e de pekala uyar; fakat TV yöneticilerinin bizim programımızın
değerinin pek farkında olduklarını düşünmüyorum. Daha doğrusu, annelerin bir ünlünün
programını izledikleri kadar, “Anne Olunca Anladım”ı izlediklerine inanmıyorlar
sanırım.
Bu arada, biz anneler ne yapabiliriz, diye soruyorsunuz; bizler, biz
anneler çok şey yapabiliriz. Dünyayı bile değiştirebiliriz istersek... Değil
istediğimiz TV programını uygun bir kanala taşımak... Fakat önce istemek, sonra
da emek gerekiyor her şey için...
Yanlış hatırlamıyorsam, sevgili moderatör arkadaşlarımızdan Duygu, geçtiğimiz sonbaharda “Cine5’e mail atalım” diye çağrıda bulunmuştu; 5-10 kişi destek oldu kendisine, o kadar... Sonra da kanal satıldı zaten... Meselenin hükmü kalmadı. Oysa, gerçek bir değişim hedefleniyorsa, sitemizi kullanan binlerce anne bu tarz aktivitelere gönül ve eylem koyabilmeli... “Yok ben, ne verilirse onu alırım, gerisine de karışmam, zaten işim gücüm başımdan aşkın” deniyorsa o başka tabii; aylar böyle geçiveriyor işte... Ben de Proje’nin Gazete, Site ve TV ayakları için elimden gelenin en
iyisini yapıyorum...
Duyarlı yaklaşımınız için tekrar teşekkür ederim...
Tüm anne arkadaşlarıma sevgilerimle...
Hülya Yıldırım
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 12:40 |
Hakkımızda hayırlısı olsun
|
|
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 12:44 |
Hülya Hanım değerli cevabınız için teşekkür ederim
kendi adıma şu andan itibaren bahsettiğiniz programnıza sıcak bakan kanallara mailler atacağım umarım destek veren arkadaşlarımda olur en başta yazmışsınız ya Duru'ya gösterdiğim sevgi ve ilgiyi projemize de gösterdim diye zaten sizi farklı yapan da buydu hem öğrenmeye hem öğretmeye bu denli hevesli gayretli oluşunuz inşaallah en yakın zamanda tekrar sizi ekranlarda görebiliriz |
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 13:01 |
Ben mail attım bile bakın şöyle yazdım hepsine (kopyala-yapıştır yaptım )
merhaba, ben sıkı bir "anne olunca anladım" takipçisiydim. bir süredir hiç bir kanalda izleyemiyoruz.çocuklarımızı Hülya Hanım ve çok değerli konuklarının donanımlı bilgileriyle büyütüyordum ama onlarsız kaldık :(( bebeklerimiz, geleceğimizdir. bu kadar mı kıymetsizler ki bir program çok görülüyor onlara...Düzeyli ve başlangıçtan bitime her dakikası altın değerindeki "anne olunca anladım" programını ısrarla istiyorum :))) |
|
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 13:12 |
arkadaşlar mail adreslerini buraya yazabilirmisiniz sakıncası yoksa.. bende kendi adıma Programımızı tekrar ekranlarda görebilmek için elimden geleni yapmak isterim..
|
|
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 13:30 |
tamamdır bende yoladım
Merhaba. Ben çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan bu konuda yeni bilgiler arayışında olan bir anneyim. Bu konuda uzun yıllardır takip ettiğim Hülya Yıldırım Hanımın Anne Olunca Anladım adlı programın tüm annelere ve anne adaylarına en iyi şekilde yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Bir süredir hiçbir kanalda programı izleyemiyoruz. Yayın amacınız topluma, ülkeye faydalı olmak ise lütfen bu programın kanalınızda yayınlanmasını sağlayın. |
|
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2822 |
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2011 Saat 14:18 |
Merhaba arkadaşlar,
Programı önermek için aşağıdaki adresleri veya sayfaları kullanabilirsiniz... TRT : aktifhat@trt.net.tr ATV : iletisim@atv.com.tr BEYAZ TV : info@beyaztv.com.tr KANALD : http://www.kanald.com.tr/BizeYazin.aspx SHOW TV : http://www.showtv.com.tr/yardim/izleyicitemsilcisi.asp STARTV : bizeyazin@startv.com.tr FOX : info@fox.com.tr TNT : http://www.tnttv.com.tr/iletisim.php?subject=oneri TV8: http://www.tv8.com.tr/s-13-0-izleyici-temsilcisi KANALTURK : izleyicitemsilcisi@ipekmedya.com.tr Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederiz... Selamlar, sevgiler... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|