Progestan |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Nefertiti
Üye Kayıt Tarihi: 01 Şub 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nefertiti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2021 Saat 01:00 |
Merhaba ben şuan 8 haftalık hamileyim ve 18 aylik bir bebegim daha var. Şuanda aktif bir sekilde emziriyorum. Ve tandem emzirme yapmak istiyorum
1 hafta önce pembe renkli kanama yasadim ardindan 2 3 gun azar azar kahve renkli lekelenme yasadim kadın dogum uzmanina gittigimde kesenin yeriyle ve bebekle ilgili bir sorun gormedigini ancak bir daha kanamam olur ise emzirmeyi birakip progestan ( 100 mg) sabah / aksam kullanmami iletti. Bugun yine pembe renkli kanamam oldu kesenin altinda kanama gozlemlendi gece gittigim icin acile kendi doktorum degildi dusuk tehliken var yatıp dinleniceksin cinsel perriz ayrica poset bile kaldirmayacaksin ilaci kullanicaksin dedi. Cok üzgun ve rahatsiz olmus durumdayım gercekten tek cozum ilac kullanmak mi? Bir bebegi memeden hemen kesmek demek bebegin psikolojisi icin hiç dogru birsey degil . İçımdekide benim yanımdakide ne yapıcagımı bilemiyorum lütfen düsüncelerinizi paylaşın
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|