Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Tavsiyeleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Profesyonel Babamız Erkin Bey "MaxiMui" yi açtı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuProfesyonel Babamız Erkin Bey "MaxiMui" yi açtı.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Konu: Profesyonel Babamız Erkin Bey "MaxiMui" yi açtı.
    Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2011 Saat 02:14
Merhaba arkadaşlar.
Sitemizin yazarlarından, "Profesyonel Bir Babadan Annelere" adlı kitabın yazarı ve Chicco gibi bir firmanın üst düzey yöneticiliğinde bulunmuş olan Erkin Bey yine güzel bir girişimde bulundu ve bu kez http://www.maximui.com/ adlı 
Bebek ve çocuk ürünlerini % 70e varan indirimlerle ve güvenilir bir şekilde almak isteyen herkes için sitenin facebook sayfasına üye olmasını tavsiye ediyorum. 
Ayrıca kampanyaların e postanıza gelmesini istiyorsanız,burayı tıklamanız ve e posta adresinizi yazarak "Ben de varım" tuşuna tıklamanız yeterlidir.

Erkin Bey'in bana ve birçok kişiye gelen yazısını sizlerle de paylaşmak isterim. 
Keyifli alışverişler :))

Not : Erkin Bey'in son yazısını da okumanızı ayrıca tavsiye ediyorumWink Harika bir yazı...

Sevgili arkadaşlarım,dostlarım ve büyüklerim,

Uzun bir zamandır üzerinde çalıştığımız www.maximui.com private shopping internet sitesini bugün itibarı ile açmış bulunuyoruz. Bebekler,çocuklar ve anneler için bir çok ürünün, kısa süreli zaman dilimlerimde piyasa fiyatlarının çok altında bulunabileceği MaxiMui'ye bir e-maille hemen üye olunabiliyor. Tudo ve Fuagra Medya firmalarının ortak kuruluşu olan bu girişimden sizleri de haberdar etmek istedim.

Sevgi ve saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.