Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Tavsiyeleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PROF.DR.ÖMER ÖZKAN' A TEŞEKKÜR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPROF.DR.ÖMER ÖZKAN' A TEŞEKKÜR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4651
Mesajın Direkt Linki Konu: PROF.DR.ÖMER ÖZKAN' A TEŞEKKÜR
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2012 Saat 01:05
Daha önce bu konu için başlık açıldı mı ve buraya konuyu açmam uygun mu bilemedim...eğer yanlışsam yardımınızı rica ederim...
Dayanamadım bu süper adama teşekkür etmek, duyurmak istedim...elinize, kolunuza, emeğinize, yüreğinize, aklınıza sağlık...sizi tanımıyorum ama çok seviyorum, sevmek için tanımaya da gerek yokmuş..silah, birbirini öldürmek, birbirini kazıklamak gibi tuhaf şeylerle uğraşan dünyaya ne güzel birşey yaptı Ömer BeyClapçok şükür böyle insanlar var...daha çok olsunlar. çünkü "dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey"....
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 18:17
merhaba Ömer Bey benim doktorum değil....tv den izledim, hani yüz naklini yapan kıymetli insan...aslında minnet duyduğum ve ses vermek için açtığım bir konuydu...Wink
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2012 Saat 15:46
Bende ilkönce doktor ismini görünce hiç yabancı gelmedi ismi, allah allah kim ki bu dedim google yazdım görünce tamam dedim. Evet gerçekten minnet duyulması gerekiyor. 
Keşke Ankara'daki 2 kol ve 2 bacak naklide başarılı olsaydı. Keşke hiç uyuşma olmasaydıda yaşasaydı Unhappy
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2012 Saat 09:01
keşke Şehnazım senin dediğin gibi ankara daki operasyon da başarılı olabilseydi...ama birşeyi atlamamak lazım, her ameliyat bir risktir...ekibin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum...narkoz hatası ile çok basit ameliyatlarda hayatlarını kaybedenler var...estetik ameliyatlarda kalp yetmezliği, aşırı kanamadan ölenler var, basına yansımıyor...şimdi organ nakli popüler olduğundan gündeme düştü...Allah rahmet eylesin...demek istediğim eminim ameliyatı yapan ekip böyle olsun istememiştir... popçulara ve topçulara şak şakların eksik olmadığı ülkemde, istedim ki kıymeti gerçekten hakeden insanlara yer verelim...Mehmet Öz, Kadir Bey gibi Amerika' ya ellerimizle göndermeyelim...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 00:52
Ben de Üniversite'nin organ nakli bölümünü tebrik ederim. Hastanemiz bu konuda çok iyi ama o Ankaradaki olay kötü oldu. Bu olay nedeniyle de baltalanacak şeyler olacak ve bu nakiller engellenecek benim içime doğuyor. Çünkü bizim üniversitenin nakil hocaları birtakım kişilerin hastanesine gitmişti (m p) ve burada çok da başarılı olamadılar. Şimdi önü kesilip o m p hastanesi öne çıkmazsa adım duygu değil... Benim içime doğuyor bu nakil ilk ve son olacak malesef. Hiçbiryerden duymadım bu benim şahsi fikrim......

Düzenleyen duygu07 - 01 Mar 2012 Saat 00:57
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 08:21
Orjinalini yazan: kumru kumru Yazdı:

keşke Şehnazım senin dediğin gibi ankara daki operasyon da başarılı olabilseydi...ama birşeyi atlamamak lazım, her ameliyat bir risktir...ekibin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum...narkoz hatası ile çok basit ameliyatlarda hayatlarını kaybedenler var...estetik ameliyatlarda kalp yetmezliği, aşırı kanamadan ölenler var, basına yansımıyor...şimdi organ nakli popüler olduğundan gündeme düştü...Allah rahmet eylesin...demek istediğim eminim ameliyatı yapan ekip böyle olsun istememiştir... popçulara ve topçulara şak şakların eksik olmadığı ülkemde, istedim ki kıymeti gerçekten hakeden insanlara yer verelim...Mehmet Öz, Kadir Bey gibi Amerika' ya ellerimizle göndermeyelim...

Evet canım dediğin gibi her ameliyatta bir risk vardır. Çok uzakda değil bu şansızlıklar. Annemin kuzeni 31 yaşında midesindeki bir kuruş büyüklüğündeki yara için ameliyat masasına yattı az narkoz vermişler ameliyat sırasında ayılmış hemen ikinci bir narkoz vermişler ve oda fazla geldi ve bir daha ayılmadı 2 gün sonra vefat etti. 
Ve annem böbrek ameliyatı sırasında bağırsağına kesik atılmış tabiki fark edilmedem 3 ay o kesikten karın boşluğuna yedikleri akmış fark edemediler bir kez daha ameliyat oldu ama mikrop kana karşıtı ve 42 gün sonra annemde vefat etti. 
İnşallah güzel şeyler olur. 
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 08:22
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ben de Üniversite'nin organ nakli bölümünü tebrik ederim. Hastanemiz bu konuda çok iyi ama o Ankaradaki olay kötü oldu. Bu olay nedeniyle de baltalanacak şeyler olacak ve bu nakiller engellenecek benim içime doğuyor. Çünkü bizim üniversitenin nakil hocaları birtakım kişilerin hastanesine gitmişti (m p) ve burada çok da başarılı olamadılar. Şimdi önü kesilip o m p hastanesi öne çıkmazsa adım duygu değil... Benim içime doğuyor bu nakil ilk ve son olacak malesef. Hiçbiryerden duymadım bu benim şahsi fikrim......

Bunu bilmek için işin içinde olmak gerekmiyor Duygucum biri bir laf çıkarda dün Sağlık Bakanlığı tüm nakil için izin veridiği hastane yetkililerini çağırdı toplantıya...
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 16:59
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

[QUOTE=kumru] keşke Şehnazım senin dediğin gibi ankara daki operasyon da başarılı olabilseydi...ama birşeyi atlamamak lazım, her ameliyat bir risktir...ekibin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum...narkoz hatası ile çok basit ameliyatlarda hayatlarını kaybedenler var...estetik ameliyatlarda kalp yetmezliği, aşırı kanamadan ölenler var, basına yansımıyor...şimdi organ nakli popüler olduğundan gündeme düştü...Allah rahmet eylesin...demek istediğim eminim ameliyatı yapan ekip böyle olsun istememiştir... popçulara ve topçulara şak şakların eksik olmadığı ülkemde, istedim ki kıymeti gerçekten hakeden insanlara yer verelim...Mehmet Öz, Kadir Bey gibi Amerika' ya ellerimizle göndermeyelim...

Evet canım dediğin gibi her ameliyatta bir risk vardır. Çok uzakda değil bu şansızlıklar. Annemin kuzeni 31 yaşında midesindeki bir kuruş büyüklüğündeki yara için ameliyat masasına yattı az narkoz vermişler ameliyat sırasında ayılmış hemen ikinci bir narkoz vermişler ve oda fazla geldi ve bir daha ayılmadı 2 gün sonra vefat etti. 
Ve annem böbrek ameliyatı sırasında bağırsağına kesik atılmış tabiki fark edilmedem 3 ay o kesikten karın boşluğuna yedikleri akmış fark edemediler bir kez daha ameliyat oldu ama mikrop kana karşıtı ve 42 gün sonra annemde vefat etti. 
Allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar...çok üzücü...doktorluk zor iş, hata kabul etmiyor, marangozlukta masanın bacağı kısa kalsa bir şekilde eşitlersin de...doktorlukta öyle olmuyor, giden gidiyor....Allah başımızdan eksik etmesin doktorlarımızı...hergün canla uğraşmak, birilerini kaybetmek,birilerini kurtarmak ve böyle yaşamayı öğrenmek, kopuk bacaklar, yanmış organlar, morg...hiç kolay değil...Allah yardımcıları olsun...hayalimin mesleğiydi kazanamadımCryancak kazansam dayanabilir miydim bilmiyorumConfused

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.