Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

doktora basvuralımmı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9654
Tarih: 29 Mar 2025 Saat 04:26

Konu: doktora basvuralımmı
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: doktora basvuralımmı
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2008 Saat 18:33
sevgılı özlem hanım öncelıkle sorularımızı cevapladıgınız ve sorunlarımızı paylastıgınız ıcın tesekkur ederım oglum 2yasında ve gecen sene 1yasındayken hıpospadıes onarım amelıyatı oldu fakat seneye bır amelıyat olması daha gerekıyor pıpısınde egrılık var o duzeltılecek fakat korkuyorum oglum ozamana kadar baya buyeyecek ve herseyı anlıyacak ılerde bunu yavrum kendıne sorun yaparmı bı psıkolaga göturelımmı sımdıden nasıl bır yol ızlıyelım oglum duzenlı pedagog kontrollerıne gıdıyor bız bılgılenıyoruz ama bu konuda cok hassasım yardım edersenız cok sevınırım
tesekkur ederım özlem hanım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2008 Saat 13:35
öncelikle neden düzenli pedagoga götürüyorsunuz. gelişiminde bir sorun mu var?ya da endişelendiğiniz herhangi bir şey mi var? gelecek yıl oğlunuz 3 yaşında olacak. çocukların cinsel gelişimi ve fsrkındalıkları 4- 5 yaşından sonra başladığından sünnetin o döneme kadar yapılmasını öneririz. ancak önceden açıklanır ne olacağı hakkında bilgi verilirse çocuğunuz korkmayacaktır. 3 yaşındakişi hipospadias operasyonu onu fazlasıyla etkilemez

-------------
özlem

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2008 Saat 20:46
özlem hanım cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım oglumun herhangı bır gelısım problemı yok fakat 1 kac kere kafasını duvara vurmustu oyuzden göturmustuk  ve dr kontrollere gelmemızı söyledı bızde gıdıyoruz bızle konusuyor bılgıler verıyor

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat