Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KIZIM BABASINI DEVAMLI GÖREMİYOR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9570
Tarih: 26 Mar 2025 Saat 12:32

Konu: KIZIM BABASINI DEVAMLI GÖREMİYOR
Mesajı Yazan: Bayraktar35
Konu: KIZIM BABASINI DEVAMLI GÖREMİYOR
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2008 Saat 19:28
MERHABA KIZIM 1 YAŞINDA.İŞ SORUNLARI NEDENİYLE 1 SENE İÇİNDE BABASINI KISITLI GÖREBİLDİ.BAZEN AYDA 1 HAFTA BAZEN AYDA 2 HAFTA.SON GELİŞİNDE 1 AY KALDI.İYİCE ALIŞTI BABASINA.BU DURUM SONUNDA KZIMDA BENDE YIPRANDIK.GEL GİTLER BİZİ YORDU.BABASI SON GİTTİĞİNDEN BERİ UYKUSU DÜZENSİZ,GECE SIK AĞLAYARAK UYANIYOR.KUCAĞIMA ALMADAN UYUMUYOR.HIRÇIN DAVRANIŞLARI VAR.AĞLAMA NÖBETLERİ OLUYOR.KIPKIRMIZI KESİLİYOR AĞLARKEN.HALA BERABER UYUYORUZ.YATAĞINI AYIRAMIYORUM.İŞTAHI İYİ AMA DİĞER ŞEYLER BENİ ÇOK ÜZÜYOR.ÖNCELİKLE KIZIMIN PSİKOLOJİSİ SİZCE ETKİLENMİŞMİDİR?EN AZ ZARARLA ATLATMAK İÇİN NELER YAPMAM GEREKİR.UYKUSU NE ZAMAN DÜZENE GİRER? BABASI BUNDAN SONRA NASIL YAKLAŞMALI?TEŞEKKÜRLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 23 Ağu 2008 Saat 13:45
çocukların böyle durumlara alışmaları zor olabiliyor gerçekten de. eşinizin iş gezileri dah ne kadar devam edecek bilmiyorum ancak zorluklarına rağmen çocukların uyum yetenekleri bizden dah fazla ve anne- baba olarak siz bu durumdan fazla kaygı duymazsanız kızınızın işi daha da kolaylaşır. baba her geldiğinde kızına vakit ayırır ve giderkende ona zaman olarak anlamasa bile tekrar geleceğini, onu ne kadar çok sevdiğini söyler ve bunu beden diliyle de hissettirirse kızınız bu duruma o kadar kolay alışacaktır. ayrıca bu duruma bir eş olarak sizin ne kadar alıştığınız,  tek başına çocuk büytmekten ne kadar yorulduğunuz da önemli. fark etmeseniz de sizin kaygı, endişe, öfke ve mutsuzluklarınız kızınıza yansır. tüm bunların dışında da bu yaşlarda çocuklar neden olmasa da böyle hırçınlaşabiliyorlar. durumun geçici olduğunu unutmayın ve öncelikle eşinizin yokluğu ile ilgili kendi duygularınızı bir yoklayın

-------------
özlem

Mesajı Yazan: Bayraktar35
Mesaj Tarihi: 23 Ağu 2008 Saat 20:30

teşekkür ederim cevabınız içimi rahatlattı.hoşçakalın...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat