Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

beslenme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: Çalışan anneler
Forum Tanımlaması: (Çalışan veya bir süre sonra çalışması gereken anneler veya anne adayları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9422
Tarih: 19 Mar 2025 Saat 18:23

Konu: beslenme
Mesajı Yazan: sahverisler
Konu: beslenme
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2008 Saat 13:25
merhabalar
benim 18 aylık bir kıızm var ve yeme konusunda çok büyük problemlerimizi var
halen pütürklü yemelere başlayaadım 1 yaşından beri deniyouz ama başarılı olamadık
bırakın bizim gibi yemk yemeği nirmal blendırdan geçirilmiş yemekleri bie yemiyoe
tabak ve kaşık görüdğünde çocuğum fena oluyor hep oyuncaklara bir şekilde yedirmeye çalıoyuz dikkatini yemkten uzaklaştırarak açıkçası
bende çocuğuma pilav makarna köfte yedirmeyi istiyorum ama malesef başarılı olamıyorum kabul etmiyor
eline verdğiiizde bir patates kızartması bir salatalık bir çok sert yemek ve meyveyi minik mini k yiyor ama iş yemeğe geldimi hayır?
bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
ne yapmalıyım?

-------------
şahver

Cevaplar:
Mesajı Yazan: gurkan-edanur
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2008 Saat 16:01
ya aynı dert bendede mevcut . oğlum 2,5 yaşında kızım 1 yaşında
her ikisine de müzik oyuncak eşliğinde yemek yediriyoruz. ve her ikiside herşeyi yemiyor.
kızım aynen eline verdiğimde tek olarak yiyo ama yemek olarak gördüğünde ağzına almadan sırf yememek için öğürüyo.yardımcı olabilecek varsa banada yardım etsin:)Smile

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2008 Saat 16:29
kendi adıma konuşayım bizler çalışan anne oldugumuz için en fazla 6 aya kadar emzirebildik çocuklarıma babanne baktı eskiden robot mu vardı diyerek çorbalardaki mercimek pirinç te dahil olmak üzere robotu hiç kullanmadık ilk zamanlar kızıyordum kaynanama robotu kullanmadığı için şimdi iyi ki kullanmamış diyorum birini büyüttüm biri de 2,5 yaşında Wink çiğnemeyi erken öğrendi ve sorun yaşamadık. bu şu an için sizin için gereksiz ön bilgi vermek istedim bundan sonra eğer çocuk isterseniz ek gıdaya erken geçin diye naçizane kızmayın emi Embarrassed

şimdi sizin için ne önerebiliriz çözüm ne olabilir. Bence çocuğu zorlamadan robotu kullanmadan çiğnemeyi öğrenmeliler ama ben derim ki size sitemizde acayip aktif bir çocuk doktorumuz var bir danışın bakalım uzman bir ağız ne önerecek

sevgiler....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat