Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gece ve sabaha karşı öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=88112
Tarih: 24 Ara 2025 Saat 21:18

Konu: Gece ve sabaha karşı öksürük
Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Konu: Gece ve sabaha karşı öksürük
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2025 Saat 06:25
Hocam merhaba geçen ay bı kusma yaşadı oğlum ağzından burnundan uyurken yiyeceler çıktı burnu yiyeceklerle doldu serum fizyolojik sıktım çıkardım ancak rahatladı sonrasında onzyd verdi doktor iki gün kullandım geçti arkasından gece sabaha doğru öksürük başladı bu kuusmanin onceside oksurdu sonra direk kustu neyse kusma bitti öksürükler her gece devam etti şuanda su saat bı saatir uyuyor ama öksürüyor ilk kusma üstünden birbucuk hafta geçti tekrar gece öksürükle birlikte kustu doktor bey doktora götürdüm sinupret verdi bu süreçte sonrasında bu işe yaramiyir dedim daha kötü oldu çocuk dedim bu sefer zespira verdi sonuç yok iki ilacida üç gün kullanıp bıraktım etki görmedim çünkü  ne yapalım hoocam yardım edin lutfen not.oglum 6 yasinda

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2025 Saat 10:55
O ilaçların size HİÇBİR faydası olmaz, HİÇBİRİNİ kullanmayın. 
Kusma; vücudun kendini koruma mekanizmasıdır. 
Onzyd, olmadı Sinupret, olmadı Zespira!! Çok enteresan bir doktor... İllaki her şeyi allerjiye bağlayacak!
Tipik; Türk doktor davranışı. Her şey allerji!!! 
Akşamları yatmadan önce sıcak buhar uygulayın ve baş ucuna, 2 damla ColdMix damlatın. 

Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2025 Saat 16:44
Tamam hocam sağolun birde odaya bilgisayar koyduk kasalı o yapms olabilirmi toz u döndürüyor içinde  cocuk odasında bilgisayar olması sağlık açısından birşey teşkil edermi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2025 Saat 19:04
Bilgisayar hiçbir şey yapmaz. 
Kafes kuşları yapabiliyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat