Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Banyo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84323
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 17:53

Konu: Banyo
Mesajı Yazan: Alaraoy
Konu: Banyo
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2025 Saat 20:29
Hocam 39 aylık kızım son bir aydır banyo yapmak istemiyor. Hiç kötü Bı tecrübe de yaşamadı aslında. Cok severdi banyo yapmayı. Bızde mecbur yıkıyoruz ağlatarak ama bildiğiniz sinir krizi geçiriyor. Neden olur böyle ya da ne yapabiliriz akıl verirseniz çok seviniriz :(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2025 Saat 01:41
Bu yaslarda olabiliyor.
Banyo yapacagi zaman, kuvete ilik su doldurup icine, plastik oyuncaklarindan koyun, biraz onlarla oynasin.
Alistiginda, oyun oynarken, ONCE govdesini en sonunda basini yikayin.

Mesajı Yazan: Alaraoy
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2025 Saat 13:24
Tam olarak düzenimiz böyle kadir bey aynı anlattığınız gibi. Ama nedense şiddetli ağlama krizi geçiriyor. Kulağına su kactiysa nasıl anlayabilirim 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2025 Saat 19:55
" banyoda durup-dururken kulagina "su" kacmaz!! 
Kasten kulak icine su dokseniz veya kacirsaniz bile bir sey olmaz. Kendiliginden kurur.
Bunlar tamamen cahil Turk doktorlarinin uydurmalaridir. Onlarin fazlaca etkisi altinda kalmissiniz.
Orta Kulak boslugunda biriken "sivi" (sozum ona, Turk doktorlarinin sandiklari gibi) banyoda kacan su 
degildir. Orta Kulak boslugunda salgilanan "goz yai" kivaminda bir sividir ve Orta Kulak boslugunun nemli 
olmasini saglar. Griplerde, Oztaki borusu olusan odem ile kapaninca akamaz ve birikerek kulak zarina baski
ve agri yapar. 
Siz OKUMADIGINIZ ICIN benim zamanimi bos yere harciyorsunuz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat