Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Epilepsi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84293
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:07

Konu: Epilepsi
Mesajı Yazan: Benyek
Konu: Epilepsi
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2025 Saat 12:04
Hocam 11 aylik oglum bugün tuhaf bir hareket yaptı basini one eğdi iki sefer seslendigimde bana baktı İnternette epilepsi olabilir yazıyor cok korkuyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2025 Saat 20:35
Onlar YAZARLAR!! Yuzbin kere anlattim, Saglik ile ilgili Turkce yazilari OKUMAYIN... Onlarin tamami sizleri
 korkutup, hastanelere kosmaniz icin yaziliyorlar.

En kotu ihtimal ile: Petit Mall olabilir, onun da bir tedavisi veya onemi YOKTUR! Kendiliginde, 1-2 senede
 kaybolurlar.

Mesaj Tarihi: 26 Oca 2025 Saat 22:40
Pskoloji bırakmadılar elimde olsa bu ülkeyi terk ederim hocam endişelenmeye gerek yok yani dimi hocam tesekkurler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2025 Saat 03:14
O yazilari okursaniz, daha beter olursunuz.
Onlari yazanlarin sizleri dusundukleri filan YOK! 
Yazilarimi okuyun, yapilan rezillikleri daha iyi anlarsiniz.

Mesajı Yazan: Betül yazıcı
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2025 Saat 13:20
Geçen sene şubat ayiydi kızım aynı bu şekilde dalmalari vardı kadir hocamı tanımıyodum çocuk nöroloji uzmani uykulu egg çekti hiç bir şey çıkmadı şuan üzerinden 1 yıl geçti kızımın 6 7 ay böyle dalmalarj sürdü kadir hocama yazdım sonra petit mal dedi ve şuan 5 aydır asla dalmasi yok kendi kendine gecti üstüne hem paramdan oldum hemde kızım bosyere eziyet çekti İnternet'e ki yazıları okumuştum bende 

Mesaj Tarihi: 27 Oca 2025 Saat 16:28
Ahh arkadaşım içim rahatladı benim oglumdada dalma var 2 gündür internetteki yazıları okuyorum inan kafam başka bir boyutta su an yani oglumun her hareketinden bisey buluyorum artık inşallah geçicidir 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat