Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oglum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84115
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 19:53

Konu: Oglum
Mesajı Yazan: Selin ekici
Konu: Oglum
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2025 Saat 22:54
Hocam merhaba 5.5 yaşında bir oğlum ayın 5 inde ateslenmeye başladı yalnız  bi ondan antibiyotik kullanmaya başlamıştık doktor süniziti olduğunu ve kulağında iltihap var diye antibiyotik verdi . 3  gün sonra ateşlendi 3 gün ateşi sürdu doktora götürdüm ciğerlerini dinledi ciğerlerine indiğini söyledi balgamlı öksürüğü var bir de . 8 tane ilaç verdi macrol erdostin parol ibu fort ibu cold ventolin cortair ciğerlerini indiğini duyunca korktum kullanmaya başladım . Sonra mide bulantisi çekmeye başladı iki gün boyunca yemek yiyemedi sonra acile götürmek zorunda kaldık çünkü tekrar ateslendi . Acildeki doktordan röntgen çektirmesini istedim gerek görmedi iğne yapıp gonderdi . İğneden sonra toparladı biraz .ama bir hafta olacak direncini toparlayamadi çabuk yoruluyor ve bir hafta da iki kilo verdi ne yapmam lazım bana ne önerirsiniz hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Bdskrtls
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2025 Saat 01:10
Mesajınızı görünce yanıtsız kalamadım Kadir hocamın dediği bütün sahtekarlık ilaçlarını yazıp sizi Acillere sürükletmeyi becermişler Hocamda illaki cevap verecektir ama size diyeceği tek şey ilaçların hepsini kesip grip için anlattıklarını uygulamanız 4 yıldır uzaktan Hocamla sadece okuyarak bilgilendim sizere tavsiye ederim forum cevapları ve makaleleri mutlaka okuyun. Geçmiş olsun

Mesajı Yazan: Selin ekici
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2025 Saat 15:21
Çok teşekkür ederim geç oldu ama kestim ilaçları . Bütün yazılarını okumaya çalışıyorum iki gündür 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2025 Saat 20:15
"Sahtekarligin 3 Safhasi" size basari ile uygulanmis.
Okuyun. Okudukca Turkiye'deki saglik sistemini cok iyi anlayacaksiniz. 
Saglik bakanligi ve Tip Fakulteleri bu ortami olusturan esas unsurlardir. 
Saglik bakanligi sahtekarliklarin kanuni zeminini hazirlar, Tip fakulteleri de gerekli olan sarlatan doktorlari
 egitip, yetistirirler ve sokaga salarlar. Sokaktaki sarlatanlarin, hep ayni sahtelarliklari yapmasi tesaduf 
degildir... Bu sekilde egitim aliyorlar.
- Cocuk kan degerleri yanina eriskin Referans Degerleri yazilir.
- WBC yerine CRP on plana cikarilir.
- Asla Grip teshis edilmez.
- D vitamin eksikligi asla teshis edilmez, zira nasil tedavi edilecegini bilmezler!
Tek sansiniz, yazilarimi okumak ve akilda tutmaktir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat