Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çocuğum her ay ateşleniyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83893
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 00:26

Konu: Çocuğum her ay ateşleniyor
Mesajı Yazan: Ummugulsum
Konu: Çocuğum her ay ateşleniyor
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2024 Saat 15:12
Hocam merhaba. 1 buçuk yaşında bir oğlum var. Diş çıkarma sürecinde ama her ay 39'a varan ateşleri oluyor. Doktora gidiyoruz ağrı kesici antibiyotik veriyorlar. Kanında enfeksiyon var dediler en son crp 55 wbc 9.1 geldi. Antibiyotik vermiyorum genelde doğal yöntemlerle düşürmeye çalışıyorum. bir hafta sürüyor ateşi ve hep sonunda bir diş çıkarıyor. Dişten böyle olur mu başka bir şeyden mi şüphelenmeliyiz ne yapabilirim? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2024 Saat 15:46
Yazılarımı okuyun. Türk doktorları artık en basit enfeksiyonlara bile doğru teşhis koymaktan acizler. 
CRP yüksek diye antibiyotik yazanlar ya; zır cahillerdir ve bu konuda hiçbir kitap okumamışlardır, ya da çok
aşşağılık sahtekarlardır.
Antibiyotik gerekliliğini, WBC(Lökosit) gösterir. 
Bu aşşağılık sahtekarlığın Türkiye'de bu kadar yaygın olmasının tek izahatı; bazı PUŞT Tıp Fakültelerinde bu
 şekilde eğitim verildiğidir.

Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2024 Saat 05:40
🤲🤲🤲Allah bizi bu sisteme sürükleyen herkesi bildiği gibi yapsın üstüne bunlara oy veren herkeside bildiği gibi yapsın  bu ülkede doktor kalmayacak olanlar kasap olacak yenidoğan çetesi gibi daha minnacık bedene bile kıyan sözde doktor olan köpeklere can emanet eder hale geldik yazıklar olsun bizi kim kurtaracak bekliyoruz geçen sağlık ocağına gittim üç gün okul için izlem belgesi veremedi bana Allah belanizi versin dedim size az yapıyorlar deyip çıktım kimi kime şikayet edecegimm onuda bilmiyorum hepsi birbirinden beter !

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat