Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hocam lütfen yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83168
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 10:56

Konu: Hocam lütfen yardım
Mesajı Yazan: Glsrnglmzz
Konu: Hocam lütfen yardım
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2024 Saat 16:13
Hocam nolur yardm edin abimiz 4 yasında kreşte ilk yılı kardeşimiz 7 aylık hastalıklardan kurtaramıyoruz 3 aydır aralıksız hep hasta mukus koyulasıyor bir bakıyoruz hop gene şeffaf öksürük gene bebeğimiz artık cok zor benım için uyuyamıyor hocam sabahlara kadar öksürmekten ben de onla uykusuz tabi 3 aydır lımonlu bal cold mix serum fizyolojik hepsini
 yapıyorum uyurkende iliadin 1 damla ama yok hocam öksürmekten uyuyamıyoruz sabahlara kadar ateş olmuyor ne yapacagız hocam biz böyle

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2024 Saat 16:22
SAKIN antibiyotik veya Grip ilaçları, kortizonlu spreyler, Astım ve Allerji ilaçlarını kullanmayın. 
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı sabit Forum kısmından okuyun. 
Yastığını yükseltin.
Yatmadan önce veya uyurken yatağının yanına bir tabure üstüne kaynar su tenceresi koyun ve yatak ile 
birlikte üstünü örtün. 10-15 dakika kalsın. 
Başucuna 2 damla ColdMix devam etsin. 

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2024 Saat 20:28
Hocam 7 aylık uykuya hic geçemiyor sabahlıyoruz 3 aydir hep bir öksürük aglayarak uykudan uyanma sabahlıyoruz öksürmekten calpol yarım ölçek verebilir miyim gece yatarken sadece

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2024 Saat 21:08
Niye vereceksiniz? 
Uyku için dediklerimi bir uygulayın bakalım.... 

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2024 Saat 07:29
Hocam bu gece sabahladık yine öksürmekten ve zor nefes verme eklendi verirken tiz bir ses cıkıyor korkunç bir ses gibi ürkütücü zor nefes verme ürkütüyor ne yapayım 7 aylık bricanyl içebilir mi kaç ml içebilir veya ventolin serum suyuyla nebülüzatör makinesiyle verdim ama fayda yok 2 3 gündür öksürmekten aglamaktan daraldi sanki iyice hava yolları doktora gitmeden olmaz diyor eşim ben de korkmaya başladım hocam verirken çıkan o sesten 

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2024 Saat 09:54
Bricanyl, 6 yaş altında kullanılamaz!! 
Sıcak buhar uygulayın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat