Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boy kilo geriliği ve uyku problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82831
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 19:35

Konu: boy kilo geriliği ve uyku problemi
Mesajı Yazan: anneoluncx
Konu: boy kilo geriliği ve uyku problemi
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2024 Saat 22:06
iyi akşamlar hocam kızım 18. ay kontrolü 9,5 kg 77 cm geldi. sizin tablonuza göre geride kalıyor. normalde ilk 6 ay çok iyiydi. doğum 3,4 kg 51 cm,3 ay 6 kg 62 cm, 1 yaş 8,3kg 73cm)
6. aydan sonra doktordan kilo alımı için mama verdi ama hiçbirini içmedi. süt ve pirinc unu da asla yemedi. 3 ana 2 ara öğün ve anne sütü yer alıyor. gündüz en fazla 30-45 dk uyuyor. gecede uyuduktan yarım saat ya da 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor. emerek ve sırtına hafif vurarak bazen de su içip uyuyor. tekrar .her saat başı aynı döngüyü tekrarlıyor . bazen kakası küçük top top oluyor ve çoğu zaman kakasında yemek parçaları oluyor. her türlü damla işe yarar. artık uykusuzluktan psikolojim bozuldu. boyutu daha önce yazmıştım d vitamini ve ferritin çok düşüktü. 1 ampul devit verildi 1 ay dolunca tekrar verildi
 . bu bebek neden böyle acaba siz engin tecrübelerinizle bir yol gösterirsiniz belki. ne yapmalıyım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2024 Saat 09:21
Barsaklarda enzim eksikliği olabilir. Pankreoflat tablet, 1 tabletini ezip 3 kısıma ayırın ve yemeklerine katın.
Bulamazsanız. Creon tableti aynı şekilde kullanın.
1 hafta sonra sonucu yazın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat