Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Türkiye

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82098
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 01:30

Konu: Türkiye
Mesajı Yazan: yasediz
Konu: Türkiye
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2024 Saat 21:01
Merhabalar hocam, 

Nasılsınız ?

gün içerisinde fırsat buldukça foruma girip soru ve cevapları okumaya çalışırım...
bir cevabınız dikkatimi çekti

" Hiçbirine gerek yok, sadece benim dediğimi uygulayın. 
 Bir kitap daha"?? Hala 2000 kitap satılamadı bile! Amerika'ya döndüğümde düşünürüm.Smile

Türkiye'de misiniz ? evet ve hasta kabul ediyor iseniz randevu(muayne) vesilesiyle tanışmak isteriz

şimdiden teşekkürler..sağlıklı günler dilerim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2024 Saat 08:42
21 Ekim'de döneceğim. 

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 22:10
merhaba hocam, 
muayeneye sebep yüz yüze tanışmayı çok isterdik... biz müsait olduğumuzda size cep telefondan ulaşamayınca yola çıkamadık, bir türlü denk gelemedik... sorularımıza verdiğiniz yanıtlarla hem kendimize güvenimiz hem tecrübemiz arttı. yüz yüze konuşup da iyice pekiştirmek isterdik kısmet olmadı. 21 Ekim'de dönüyorum demiştiniz...  biz, çocuklarımıza ve kendimize iyi bakmaya, hastalıkta sakin kalmayı ve tedaviyi sayenizde daha iyi öğreniyoruz . siz de kendinize iyi bakın..şimdiden hayırlı yolculuklar.. bir sonraki Türkiye seyahatinizde görüşmek üzere.. sağlıklı, mutlu günler dilerim..

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 23:18
Hanım ufak bir rahatsızlık geçirdi, gidişi tehir ettik. 7 Ocak'da döneceğiz.

Mesajı Yazan: Meryemesma
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 23:26
Gecmıs olsun Kadır hocam.

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 23:31
eşiniz hanımefendiye de size de geçmişler olsun... sağlıklı günleriniz olsun

Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 08:38
Teşekkürler.

Mesajı Yazan: chora
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 13:55
geçmiş olsun hocam, acil şifalar dileriz.Burada olduğunuzu bilmek güzel, bize iyi geliyor ayrı bir güven veriyor , iyi ki varsınız ,sevgiler 

-------------
sevgiler

Mesajı Yazan: dmtcyln
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2024 Saat 11:54
Hocam eşinize acil şifalar diliyorum, eğer dönmeden muayene kabul ederseniz kızımı getirmeyi çok isterim, en son 2 yaşındayken size denk gelmiştik yüz yüze tanışma fırsatımız da olmuştu.

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2024 Saat 13:20
Buyurun. Geleceğiniz gün görüşelim. 
0(532)226 4077

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2024 Saat 20:56
Hocam kitabınızı aldım çok teşekkür ederim kitaplığımızın en değerli kitabı iyili varsınız saygılar sevgiler

Mesajı Yazan: alyambe
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2024 Saat 11:39
evet aynen oyle, ruh sagligim icin meallerim, beden sagligim icin Kadir hocamin kitabi ve birkac kiymetli psikiyatir kitabi bas tacim benim de. esim oglumu iki defa goturdu Kadir hocama, muayenedeki detayli fiziksel incelemesi tibbi ilmi otesinde entelektuel birikimi, nezaketi de esimin cok ilgisini cekmisti. zaten suphem de yoktu...keske sizin gibi insanlar cok olsa ve her yerde sizler ses, soluk olsaniz. ama maalesef aksine hep sesi kesilmeye calisilanlar oluyor sizler gibi kiymetli insanlar. sevgiler hocam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat