Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ameliyat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81813
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 16:09

Konu: Ameliyat
Mesajı Yazan: kzykzy
Konu: Ameliyat
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2024 Saat 01:03
Hocam merhaba. 60 yaşında ki annem 10 yil önce kalın bağırsaklarında polip olduğu için ameliyat oldu ve bize kalın bagirsaginin 3te 1inin alındığı söylendi. Kapalı ameliyat oldu. 2 sene önce yani ameliyatından 8 sene sonra bir ağır grip gecirdi ve çok kötü oksuruk oldu. O oksurugunde annemin göbek deliği ameliyat girişinden kan gelmeye başladı. 3 gün boyunca kan geldi azar azar genel cerraha gitti bı şey yok batikonla temizle demiş . Oda oyle yaptıktan sonra durmuş kanama. Şimdilerde geceleri alt karın bölgesinde hafif hafif ağrı olduğunu söylüyor. Sıkıntı şu ki annem narkoz alınca çok çok kotu oluyor . Narkozun olumsuz bir etkisi var sonraki kolonoskopilerd n sonra dahi mahvoluyor kusuyor kafasını kaldiramiyor fena oluyor baya bir. Bu yüzden genel cerraha gidip muayene olmuyor. Ameliyat yeri acilir mi 8 yıl sonra hocam öksürükle böyle vakalar oluyor mu normal olası bı durum mu. Bir de narkoz için yapılabilecek bir şey var mı alerji tarzı bir durum mu acaba 

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2024 Saat 08:42
Bunlar benim branşım değil. Cerrah ile görüşün.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat