Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SEYEHATTA BAĞIRMA KRİZİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Bebeğim & Çocuğum Hakkında
Forum Tanımlaması: (Bebeğim & Çocuğum Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8150
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 18:22

Konu: SEYEHATTA BAĞIRMA KRİZİ
Mesajı Yazan: yeşim
Konu: SEYEHATTA BAĞIRMA KRİZİ
Mesaj Tarihi: 28 May 2008 Saat 12:35
< =kb.pl?search method=post>

SEYEHATTA BAĞIRMA KRİZİ

Eğer çocukların bağırıp çağırmak için bahaneye ihtiyaçları varsa,seyahatte de buna başvururlar: Bozulmuş uyku düzeni,dengesiz yemek,uzun süre zorla oturmak ,alışılmadık bir çevre.Yoldaki hırçınlıklarla baş etmek evdekilerden çok daha zor olduğundan,mümkün olduğu zaman bunları önlemeye çalışmak en iyisidir
Uykulu olmak,açlık yada sıkıntı hepsi bir fırtınayı tetikleyebilir.Çocuğunuz ilgi için çığlık atmaya başlamadan önce ihtiyaçlarını tahmin edip ona göre davranın,yemek gecikeceği zaman sandviç verin.Çocuğunuzu memnun edecek aktiviteler planlayın. Yaygaranın eşiğindeki çocuğunuzu meşgul etmek için küçük çantanızdan numaralar çıkaran eğlence uzmanı olun ve şunu hatırlayın ki daha fazlası her zaman en iyisi değildir daha az plan yapmak fazla uyaran verilmesini ve muhtemelen hırçınca bağırmaları önleyebilir.
Fakat patlamalar gerçekleştiğinde sabırlı olun.Bir çocuk toplum içinde bağırma krizi geçirdiğinde ebeveynler ilk başta kendi utançlarını ifade ederler.Bunu yapmamaya çalışın;çocuğunuz havaalanında yere yatıp etrafa teme atmaya başlayınca ,çevrenizdekilere aldırmayın ve yalnız olsaydınız nasıl davranacaksanız öyle davranmaya çalışın.

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 May 2008 Saat 16:49
teşekkürler canım..
biz antalyaya uçarken zuhal hastaydı halsizdi ishal dışında pek eziyeti olmadı ama dönüşte uçağı birbirine kattıConfusedkoridoru turladı durdu her gördüğüne takıldı iniş anonsundan sonrada uyuduLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 28 May 2008 Saat 17:12
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

teşekkürler canım..
biz antalyaya uçarken zuhal hastaydı halsizdi ishal dışında pek eziyeti olmadı ama dönüşte uçağı birbirine kattıConfusedkoridoru turladı durdu her gördüğüne takıldı iniş anonsundan sonrada uyuduLOLLOLLOL
Ayy bence o haliyle bile tatlıdır

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 28 May 2008 Saat 17:45
Yeşimcim bizde 6 haziranda kardeşimin mezuniyeti için Muğlaya gidicez..gerçi ben Derin'le şehirlerarası yolculuk daha önce bikaç kere yaptım ama hep kendi arabamızla,bu sefer otobüsle gidicez,bakalım neler yaşıyacağız...tam onun öncesinde çok iyi oldu bu yazı..teşekkürler canım...

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 28 May 2008 Saat 17:52
çok zor bir durum gerçekten bir kez çeşme otobüsünde denk gelmiştim çocuk yol boyunca avazı çıktığı kadar çığlık atıp ağlamıştı yolcular çok rahatsız olmuştu nerdeyse kavga çıkıyordu çocuğu susturamadığı için kadına çok bağırmışlardı yazık çok mahçup olmuştu bayan o zaman daha çocuğum yoktu çok acımıştım kadının halineDisapprove

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 29 May 2008 Saat 00:08
canım teşekkürler. Ama benim kızım 10 dk. yola gelemiyor. Hemen mızmızlanıyor ve çok yoruldum diyor. Temmuzda memlekete gideceğim 5 saatlik yol. şimdiden kara kara düşünüyorum. Allah yardımcım olsun.

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 29 May 2008 Saat 22:51
benim miniğim sağolsun beni hiç utandırmadı 4 kez uçağa bindi çok sessizdi....21 kez de otobüse bindi mışıl mışıl uyudu yavrum hiç eziyeti olmadı şükürler olsun bana....

-------------
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat