Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz eti muhabbeti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80894
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 00:29

Konu: geniz eti muhabbeti
Mesajı Yazan: teacher7
Konu: geniz eti muhabbeti
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2024 Saat 12:02
Hocam merhaba 8 yaşındaki oğlumuzu sayenizde şu ana kadar geniz eti ameliyatından kurtardık. Ama çocuk ara ara horlamaya ağzı açık uyumaya devam ediyor. Bana kalırsa pek bir problem yok ama hanıma kalırsa sıkıntılı bir durum. Ara ara KBB ye yolumuz düşüyor.  Gerçekten fiziki bir problem olup olmadığını nasıl anlarız, doktorlara güvenemiyorum. 3 ay önce bir KBB doktoru amliyat olması gerekir ama gribal enfeksiyonu geçsin net olarak o zaman belli olur demişti, ben de sizden öğrendiklerimle ameliyat sonrası tekrar büyüme ihtimali olabiliyormuş dediğimde, çocuğu 6 ay bile rahatlatsa değer dedi. Bu da buraların en iyi doktorlarından. Bir daha da götürmedik. Ama hanımın içi rahat değil. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2024 Saat 18:45
Yazılarımı okuyun. Ameliyat olmadığı için bir olumsuzluk yaşayan olmadı.
Horlama sebebi; yumuşak damağın nefes alıp-verirken titreşim yapması ile iligili.

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2024 Saat 16:59
Hocam hanım başka bir KBB doktoruna götürdü % 80-90 geniz eti var ameliyat olması gerekir demiş. Hatta videosunu da çekip bana attılar. Bilmiyorum video yüklenir mi, size atsam değerlendirme şansınız olur mu?. Benim sormak istediğim çok nadir de olsa bu hastalar ya da çocuklar muhakkak ameliyat olmalı denilen vakalar var mı ya da hangi yaşa gelince bu yaşa gelmiş artık hala büyükse alınmalı bu yaştan sonra küçülmez denilen bir yaş var mı. Ben direnebildiğim kadar direnmek istiyorum. 

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2024 Saat 17:02
Bir de hocam dün gece mesela dikkat ettim çok rahat uyuyordu. Birkaç gün önce hanım doktora götürdüğünde hasta falan olmadığı halde gece horlaması vardı. Bu geniz etinin büyüklüğü hasta falan olmasa bile çocuklarda bir iki haftalık arayla muayenede farklı şekilde sonuç verebilir mi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2024 Saat 20:24
Yazılarımı okuyun. Ameliyat olmadığı için bir olumsuzluk yaşayan olmadı.
Horlama sebebi; yumuşak damağın nefes alıp-verirken titreşim yapması ile iligili.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat