Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tüm eklemlerde tutulma ve dayanılmaz agri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80562
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 00:07

Konu: Tüm eklemlerde tutulma ve dayanılmaz agri
Mesajı Yazan: TubaKısa
Konu: Tüm eklemlerde tutulma ve dayanılmaz agri
Mesaj Tarihi: 14 May 2024 Saat 03:50
Hocam size yazmistin ben 31 yaşında bayanım . İki gün çok yüksek ateş sonrasında vücutta kızamık benzeri döküntü oluştu diye. Hocam döküntüler geçti bu seferde dayanılmaz eklem ağrılarım var ama böyle hastalık ağrısı gibi değil de ne bileyim her yerim aşiri şişti parmaklarımı el bileklerimi kol eklemlerimi boynumu bacaklarımı hiç bir yerimi kipirdatamiyorum. Hocam yemin ederim ağrıdan sıfır hareket her bir eklemimde. Artrit mi oldum hocam ne oldum ne olur yardım edin ilk defa böyle birşey yaşıyorum kimildayamiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 May 2024 Saat 10:14
Bazi virus hastaliklari bu sikayetleri yaparlar. Kendinizi sicak tutun, sicak bir seyler icin ve yataktan
 cikmayin.Ilac almayin, ates dusurmeyin.

Mesaj Tarihi: 14 May 2024 Saat 15:08
Hocam ağrılarım çok fazla hiç kipirdayamiyorum enfeksiyon Pol başvurdum bugün yapılan kan talilinde cep normal wbc normal. Sadece magnezyum düşük bu tüm ağrılarım açıklar mi ?  Magnezyum takviyesi kullanıyorum üstelik 

Mesaj Tarihi: 14 May 2024 Saat 15:10
https://hizliresim.com/e5g88pp" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 14 May 2024 Saat 21:01
Bazi virus hastaliklari bu sikayetleri yaparlar. Kendinizi sicak tutun, sicak bir seyler icin ve yataktan

Mesaj Tarihi: 15 May 2024 Saat 02:15
Hocam kusura bakmayın ilk kez başima geliyor hareket edemiyorum resmen onun için sizi çok bunalttim ama son sorum bu tutulma ve ağrı şimdi de boğazıma geçti ama normal bir boğaz ağrısı değil de kikirdagimi epiglotiti hissediyorum resmen açılıp kapanıyor oradaki eklemi tuttu yutkunamiyorum ağrıdan suyu bile zor içtim ama katı birşey yemeye korkuyorum sanki bütün keniklerime eklemlerime yayılıyor. Bir kortizon falan mı alsam gittikçe yayılım yapıyor 

Mesaj Tarihi: 15 May 2024 Saat 09:55

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat