Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İstahsizlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80283
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 19:38

Konu: İstahsizlik
Mesajı Yazan: Alaraoy
Konu: İstahsizlik
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2024 Saat 18:16
Hocam kızım iki buçuk yaşında . Hala emziriyorum . Çalışıyorum gündüz evde yokum.  Kızım istahsizdi zaten şimdi daha da iştahsız oldu eskiden oyunla falan yedirdigim şeyleri daha da yemez oldu.  Kısaca ozetlersem her sabah pankek . Başka bişe yemez . Sadece pankek . Akşam yemeği olarak her şeyin köftesini . Kuru köfte patates köftesi tavuk köftesi vs.  Kısaca sulu tencere yemeği yemiyor . Sadece kuru şeyler.  Ama dediğim gibi bu ara onları da bıraktı . Çok bunaldım hocam.  Peşinde kosmaktan begendirememekten.  Yap yap dok artık gerçekten dayanamıyorum.  Aç bıraksam memeye sarıyo . Abur cubur da vermiyorum çok nadir . 
Kreşe versem orda öğrenir mi . Ben ogretemiyorum yemek namına bir şey artık pes ettim.  Ya da ergoterapiye mi goturmeliyim . Napim hocam ben . İşten cikiyorum zaten üç saat ancak görüyorum onda da yemek yap yedir yedirebilirsen . Çok uzun oldu özür dilerim . 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Alaraoy
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2024 Saat 18:18
Yaş iki buçuk 
Kilo 12 
Boy 93 

Değerleri de iyi yeni baktirdik hatta yaşına göre baya iyi deri Dr . Ama benim itelememle hep . Artık ikna olmuyor . Olsa yine uğraşırım peşinde ama olmuyor . 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2024 Saat 18:23
1 hafta, gunde:2x yarim olcek Sipraktin surup verin, sonucu yazin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat