Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulakta sıvı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79138
Tarih: 24 Oca 2026 Saat 15:54

Konu: Kulakta sıvı
Mesajı Yazan: Zgdmr2024
Konu: Kulakta sıvı
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2024 Saat 17:17
Kulakta sıvı oluşunca tekrarlanması durumunda illiadin ile tekrar tedavi edicez hocam ama bu durum tam olarak ne zaman biter yani sürekli tekrarlıyor tam geçmiyor mu geçmez mi doktor sürekli ameliyat çare diyor bidaha olursa diyorum tekrar ameliyat diyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: esra_s
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2024 Saat 18:04
Bu kış biz de aynı sorunları yaşadık, 4 defa iliadin kullanmak zorunda kaldık okul basladigindan beri, hatta bugun yine agriyor dedi ogljm iliadin başladım. Sebebi mekanik dedi Kadir hocamız, neden ortadan kalmayınca yani östaki borusunun tıkanması malesef tekrarliyor ve tek çözüm iliadin ile bu tıkanıklığı açmak. 5 gun iki burun deligi sabah akşam 2ser damla şeklinde, eğer geçmezse 2 gun ara verip tekrar 5 gün. Dilerim çabucak geçer 

Mesajı Yazan: Zgdmr2024
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2024 Saat 18:13
Bizim ağzımız yok şükürler olsun ama nereye kadar illiadin onu merak ediyorum elbette ameliyattan narkozdan vucudumuzun parçası alınmasından daha iyi ama sebebini çözemedik sürekli mi kullancaz yada ne zaman geçer size de çok geçmiş olsun biz gerçi geçtiğimiz hafta grip olduk o yüzden oldu muhtemelen

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2024 Saat 20:18
Cocuk buyuyunce, Oztaki borusunun capi da buyur ve kapanmasi daha guc olur. 
Bazi cocuklarda yapisal durum nedeni ile, kulak agrilari daha fazla olur. Sadece Iliadin DAMLA benim 
anlattigim sekilde uygulayacaksiniz. Baska hicbir kurtulusunuz yoktur! 
Ameliyat bir care degildir!! 
Tup takilmasi ile orta kulak basincinin artmasi onlenir ama, mevcut hastalik durumu IYILESMEZ! 
Siz bunlarin farkina vardiginizda da is isden gecmis olur.
SAKIN Turk KBB doktorlarinin palavralarina kanmayin. 
Evet!!! Daima griplerin arkasinda olusan ODEM sonucunda kulak agrilari olur.
Yazilarimi IYI okuyun. 

Mesajı Yazan: Emy
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2024 Saat 21:44
Hocam çok haklısınız. Zira kızım ergenliğe girdi. Bir türlü başedemediğimiz kulakla ilgili sıkıntılar bıçak gibi kesildi. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat