Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz iltihabı mı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79074
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 01:32

Konu: Göz iltihabı mı
Mesajı Yazan: murat193
Konu: Göz iltihabı mı
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 09:03
Hocam merhaba, oglumuzun gözü sabah kalktık, feci halde çapak olmuş, akşam hiç birşey yoktu. İlk kez böyle bir şey oldu. Ekleyebilirsem resim de atacağım. Ne yapmalıyız?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: teacher7
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 17:50
Hocam merhaba, oglumuzun gözü sabah kalktık, feci halde çapak olmuş, akşam hiç birşey yoktu. İlk kez böyle bir şey oldu. Ekleyebilirsem resim de atacağım. Ne yapmalıyız?

https://hizliresim.com/ny5ipds" rel="nofollow - https://hizliresim.com/ny5ipds

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 20:07
Once; yuzunu sabunlu sicak su ile yikayin, sonra Tobrased goz damlasi, gunde:4x1 her 2 goze damlatin. 
Bir gunde iyilesse bile 5 gun kullanin. 

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 22:16
Hocam bugün sabah hanım göz doktoruna götürmüş, demoxif göz damlası vermiş. Benzer şeyler mi bunu kullansak olur mu. Bir de thiocilline merhem yazmış, bunu da kullanalım mı?

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 23:01
Hangisi UCUZ ise onu alin. 
Merhem, hem gereksiz, hem uygulamasi ZOR!

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2024 Saat 16:44
Hocam yarın havuzda yüzme kursu vardı. Bu gözle gidilir mi havuza. Bu göz iyi gibi ama bir gün sonra diğerine de geçti. Dediğiniz gibi iki göze de damlatiyoruz 

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2024 Saat 19:21
Deniz gozlugu ile yuzsun. 

Mesaj Tarihi: 24 Oca 2024 Saat 15:44
Hocam merhaba, oğlumuzun  gözü iyileşti, kendisi de herhangi bir şeyinin olmadığını söylüyor ama sürekli gözünü kırpmaya başladı. Göz göze gelince insan acayip rahatsız oluyor. Dün de karın ağrısı kusma ishali falan olmuştu. Hastalıkların üst üste gelmesinden midir yoksa gözü tam iyileşmedigi için midir nedendir anlamadık.

Mesaj Tarihi: 24 Oca 2024 Saat 19:36
5gun kullandiniz degil mi? Kullandiniz ise, Visine damla ile devam edin. Kirpma oldugunda damlatin. 

Mesaj Tarihi: 24 Oca 2024 Saat 20:38
Hocam gittiğimiz göz doktoruna göz kirparken ki videosunu atmış hanım. Alerjik bir duruma benziyor demiş. FML göz damlası alıp kullanın demiş. Yükleyemedim size de videosunu atacaktım. Tam olarak iyileşmedigi için mi böyle yapıyor yoksa kullandığımız damlanın yan etkisi mi. Çocuk gözüm iyi görmem de sıkıntı yok diyor. 

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2024 Saat 02:23
Tik olusmus olabilir. Aksamlari 1 olcek Atrax surup, 1 hafta verin. 
Turk doktorlari biemedikleri HER duruma "allerji" derler. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat