Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Beta

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78993
Tarih: 15 Eki 2025 Saat 20:56

Konu: Beta
Mesajı Yazan: Canan88cihan
Konu: Beta
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2024 Saat 21:44
Hocam haberlerde gordum beta antibiyotiksiz organ hasarina neden olur diye yaziyordu. Bu dogru mu ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2024 Saat 02:54
"beta" diye bir sey YOK!! Tipik Turk doktor zirvalamasi!! Bazi salaklar, "A-Grubu,beta-Hemolitik Streptokok"
 diyemedikleri icin, boyle zirvalarlar! 
Butun bu Turk doktor salakliklarini anlattigim: "beta diye bir virus.." makalemi yazarlar kismindaki listeden
 bulup okuyun. Evet, bir zamanlar; bu bakteriye "virus" diyen salaklar bile vardi!
Bu salaklar, dis ulkelerdeki kongrelerde de, "beta" sacmaligini edip, Turkiye'yi rezil ediyorlar! 

Mesajı Yazan: Canan88cihan
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2024 Saat 22:47
Hocam internette haber sitelerinde surekli ayni sey yaziyor YASADIGIMIZ BAHAR NEZLESI DEGIL OLUMCUL INFULENZA VE COVID SALGINI  diye. Hayat yeteri kadar zor zaten. Amac insanlari korkutup uzuntuden stresten oldurmek sanirim 😔😔

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2024 Saat 23:00
Olumcul olan: Turk doktorlarinin verdikleri; Ventolin, CortAir (kortizon) Asist ve allerji ilaclaridir. 
Doktorlara gitmeyen, evde tedavi olan, pacasini kurtarir. 
Covid salgininda da, anormal dozlarda verdikleri; "Chloroquine" ilaclari ile insanlari oldurduler! 
Sakin bu sarlatanlara kanmayin! Sirf sizleri korkutup, hastanelere kosmaniz icin bu sekilde ZIRVALIYORLAR!! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat