Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sık idrar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78903
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 06:37

Konu: Sık idrar
Mesajı Yazan: Ayten1
Konu: Sık idrar
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2024 Saat 19:47
Hocam 5 buçuk yaş erkek pazartesi karda çok oynadı 2 saat kadar poposu tüm ıslak oynamış ama yapay kar kapalı alan bu sabahtan itibaren normal sıklıkta çiş yapıyor ancak çiş yaptıktan iki dakika sonra tekrar gidiyor bir iki damla çiş yapıp geliyor ateş yok ağrı Yok soğuk mu oldu acaba ne önerirsiniz 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2024 Saat 21:25
Erkek cocuklarda IYE olmaz!!! 
Olmasi icin:
1- Doktor KIRLI sonra sokacak.
2- Cocuk "Sepsis" gecirecek (Turk doktorlarinin "kaninda mikrop var" dedikleri sepsis degildir. Turk doktorlari
bilinmesi SART olan tibbi terimleri bile bilemezler. O kadar cahillerdir ve WBC yuksek hastaya, "Bakeriel
enfeksiyon var" diyeceklerine, belki de sarlatanlik yapabilmek icin; "Kaninda mikrop var" derler. Sakin bu gibi
doktorlari ciddiye almayin. )
Bu sepsis sonucu dolasimdaki mikroplar bobreklerde kan suzulurken, bobrekleri istila edecekler ancak o
 zaman olabilir. 
Sadece istirahat etsin, gecer. 

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 11:07
Hocam dün cevaplarinizin birinde başka birine böbrekle ilgili olsa gece de yapardı demişsiniz bizde de gece hiç kalkmıyor bizim sorun normal aralikta çiş yapıyor ama bir çise çıktımı bunu bazen 2 bazen 3 hatta 4 kere 5 dakika aralıklarla damla şeklinde devam ettiriyor dün çok su icirdim çok su içince bir saatte bir tam boşalttı damla ihtiyacı olmadı sonrasında ama akşam ve bu sabah yine sabah idrarindan sonra 3 defa damla şeklinde çiş yaptı benim korktuğum çok soğuk aldığı hocam sıcak suya falan oturtsam faydası olurmu popodan  ve ayaktan alınan soğuk idrarı bu şekilde etkilermi 

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 19:56
Soguk ile bir alakasi YOK!! 
Hadi diyelim ki, VAR!!!!  Isitin gecer. 

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2024 Saat 19:39
Hocam Allah sizden razı olsun sorunumuz bitti yeni sorunumuz altına kaçırıyor ve bundan haberi olmuyor çişim olduğunu hiss etmedim diyor erkek çocuk 5 buçuk yaşında önceki sorunumuz idrar sonrası sık sık damlatmasi idi o çözüldü şimdi altına kaçırma sorunu başladı 

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2024 Saat 20:15
Minirin sprey, veya tabletinden aksamlari uygulayin. 

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2024 Saat 22:00
Geceleri kuru oluyor hocam cuma günü okulda bugün de misafirlikte yapti 

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2024 Saat 02:37
Bana kalirsa, sinirsel!! Kafasi bir seylere bozuk olabilir mi??  Kres'de, evde. bilhassa yeni kardes, tasinma gibi..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat