Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük/Yetişkin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78555
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 21:47

Konu: Geçmeyen öksürük/Yetişkin
Mesajı Yazan: Mucize
Konu: Geçmeyen öksürük/Yetişkin
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2023 Saat 10:49

Merhaba Kadir hocam,

Bir haftadır geçmeyen inatçı şiddetli kuru öksürüğüm var özellikle geceleri uyutmayan. Öksürmekten çok yoruldum başım ağrıyor doktora gittiğimde üst solunum yolu enfeksiyonu dedi öksürük kesici şurup ve soğuk algınlığı ilacı verdi.Şurup işe yaramadı iki defa içtim. Bunun alerjik olabileceğini düşündüm. 40 yaşındayım son üç yıldır senede 2-3 defa yaklaşık bir ay sürüyor. Bir defasında alerjik olabileceğini düşündüm ve eczaneden aeros aldım iki defa içtikten sonra kesildi bunun da öyle olabileceğini düşündüm ve eczaneye gidip bir adet alerjik öksürük için ilaç istedim şikayetlerimi anlattım bana levmont verdiler sadece bir adet içtim ancak öksürüğü baskıladı şiddetli öksürüğüm gelmesine rağmen öksüremez oldum ve bu da karnımda ağrı yaptı oturur pozisyonda iki büklüm şeklinde ancak öksürebiliyorum karnımı tuta tuta karın etim acıyor 2 gündür.Bu geceleri uyutmayan öksürmem devam ediyor bir de buna karın sancısı eklendi.Öksürdükçe karnıma birşey saplanıyormuş hissi veren ağrı nasıl geçer lütfen yardımcı olur musunuz? 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat