Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

8 yaş bacak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78541
Tarih: 26 Eki 2025 Saat 10:00

Konu: 8 yaş bacak ağrısı
Mesajı Yazan: Deryaydn
Konu: 8 yaş bacak ağrısı
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2023 Saat 21:33
Hocam oğlum 6 yaşından beri ara ara bacak ağrılarından bahsediyor. 6 yaşında birkaç gece acıyor diye ağlayarak uyanınca panikle çocuk dr a gitmiştim. Demir, d vit, aso, rf faktör falan bakmıştı. Hiçbişi çıkmadı temizdi. 1 ay önce covid geçirdiği için viral enf sonrası olur öyle demişti yollamıştı bizi. Sonra bi daha öyle gece uyanıp ağrıyor demedi ama farklı zamanlarda ağrıyor mu diye sorduğumda evet ama çok hafif 10 üzerinden 1 2 falan diyor. Ne hikmetse hiç gündüz okulda parkta oyun alanında koşarken ağrımıyor hep akşam uzanınca ayaklarını uzatınca uyumaya yakın söylüyor

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2023 Saat 21:39
Bu arada röntgen de çekilmişti ağrıyor dediği bacağına bişi yoktu. Ama bazen sağ bazen solu gösteriyor. Genelde dizin biraz altını gösteriyor. İlk defa bugün femur kemiğini gösterdi. Dizi ağrımıyor muş dizinin üstü veya altı bazen ağrıyormuş. Dr siz sorup durmayın sordukça aklına getirirsiniz bırakın o çok ağrırsa zaten söyler bencr önemli bişi yok dedi ama bu konu çok canımı sıkıyor. Tam ifade edemiyor acaba kas ağrısı ya da yorgunluk aprısı mı sizxe bu anlattığım kadarıyla? Haftada 3 gün baskete 3 gün de yüzmeye gidiyor. Pek oturan bir çocuk da değil

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2023 Saat 21:51
Aylardır sormuyorum hiç de ağrı var demiyor bugün yine sordum biraz var dedi canımı sıktı

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2023 Saat 02:58
Sormayin!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat