Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

39 derece ve üstü ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77146
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 18:38

Konu: 39 derece ve üstü ateş
Mesajı Yazan: Anneolmak22
Konu: 39 derece ve üstü ateş
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2023 Saat 17:44
Hocam merhabalar lütfen yardımlarınızı bekliyorum kızım.1 yaşında iki gündür 39 derece ateşle gece acile götürdüm ateşini düşürdüler idrar kan tahlil yapıldı temiz çıktı boğaz enfeksiyonu dediler gece eve geldik 2 saat sonra yine ateşlendi yine 39 derece ve tekrar götürdüm serum yaktılar ateşi düştü eve geldik ama yine ateşi War ne yapacağımı şaşırdım ateş düşürücü veriyoruz dönüşümlü olarak aynı zamanda maalesef enfeksiyonu için antibiyotik buna rağmen geçmiyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2023 Saat 20:16
Gördüğünüz gibi; Türk doktorlarının çok sevdikleri "ateş düşürme" SHOWları hiçbir halta yaramıyor.
Türk doktorları 40 seneden beri ateşin bir vücut savunması olduğunu öğrenemediler. Veya işlerine gelmiyor! 
Zira; onlar için; hastaları ateş ve havale ile korkutmanın dayanılmaz bir cazibesi vardır! 
1- SAKIN o son degecede ahmakca bir uygulama olan "dönüşümlü" ateş düşürme uygulamasını yapmayın! 
Ateş düştüğünde, bağışıklık sistemi tehdit ortadan kalkmış gibi çalışmayı durdurur ve hastalık süresi uzar. 
2- Antibiyotik gerekiyorsa: Ateş+Ağızda pis kokju + Dili kaplayan pas tabakası olur. 
(Yüzbin kere anlatıldı)
3- Koku ve pas yoksa, viral hastalık (Grip) geçiriyor demektir.  Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler.
Grip için anlattıklarımı uygulayın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat