Kanli ishal
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77014
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 16:31
Konu: Kanli ishal
Mesajı Yazan: Emineylm
Konu: Kanli ishal
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 08:12
Hocam merhaba oğlum 6 yaşında çarşamba günü öğleden sonra bir anda hafif karın ağrısı sonrasında ateş başladı ateş o gecede hiç müdahale etmeden yükseldi ve geçti daha sonra siddetli karın ağrısı ve ishal başladı.yine müdahale etmedik ishali kesmedik.karin ağrısı giriyor biraz kıvranıyor tuvalete çıkınca rahatlayor normale dönüyordu sıvı alımı, istediğinde yemek yemesi de güzel diye hiç panik yapmadık.Bugun 5.gun hocam biraz daha iyi olduğunu düşünüyordum ama dünden beri yine sanci ile tuvalete gidip kanli azcık kaka yapiyor çok korktum önce size atmak istedim ne yapmalıyız hocam https://www.hizliresim.com/tvk5c8j" rel="nofollow">
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 08:36
Hocam genel hali iyi karın ağrısı sıklığı tuvalet sıklığı azalmıştı ama şu şekilde olunca korktuk.Sizin yazılarınızla bu süreçte ilaç vs kullanmadık tam geçiyor derken bu şekilde devam edince size yazmak istedim
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 09:23
Hocam simdi tekrar çok az çıktı tuvalete ama kansız mukuslu daha normaldi
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 09:25
Amip olabilir. Flagyl şurup, 5 gün günde:2x2'şer öçek içirin.
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 09:32
Hocam bir kaç senedir ilaç kullanmıyoruz ağrı kesici dahil. eğer şuan için tehlikeli bir durum söz konusu değil ise bugünde gozlemlesem beklesem ona göre kullansam bir sakıncası olur mu teşekkür ederim
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 14:37
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 14:40
Hocam kaka çok hafif kanli olarak devam ediyor ama oğlumun genel hali çok iyi karın agrisi da çok az diyebilirim şuan Ku tek problem gördüğümüz hafif kan bu şekilde devam edersek hiç kullanmasam mi yoksa yinede bir kan testi yaptırmalı mi
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 14:42
Kan testinin faydası olmaz.
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 17:13
Hocam teşekkür ediyorum sizede çok fazla yazdım kusura bakmayın ama çok arada kaldım şuan için ishal devam ediyor ama normal formda çok hafif belli belirsiz kan olabiliyor bu durumda ne yapmalıyım bir yandan ilaç vermek istemiyorum tabi genel hali kötü olsa mecbur vericem ama cocuk gayet iyi ne yapmalıyım çok arada kaldım kan durumu beni en çok arada bırakan hocam
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 17:43
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 18:34
Tamam hocam şuan için durum aynı hafif kanli ishal devam ediyor.Amip dizanteri olması durumda ateş,kusma,halsizlik takip etmesi gerektiğini okudum hocam yazılarınizda o yüzden de bir nebze içim rahat.Peki hocam daha ne kadar devam etmesini normal sayabiliriz bu kanli ishalin sebebi ne olabilir acaba
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 19:08
Hocam çok çok özür dileyerek atıyorum ama artık gerçekten çok çaresizim çocuğum iyi evet ama bu şekilde normal mi çok özür dilerim bu fotoğrafı paylaştığım için ama biliyorum hastaneye gitsem bu telaşla bir ton gereksiz şeylerle karşılaşacağız.Guvenecegin bir doktorun olmaması çok kötü. Eğer hastaneye gidersek biliyorum ki ne verseler eşim kullandirtacak o yüzden size yazıyorum ısrarla kusura bakmayın https://www.hizliresim.com/putm98s" rel="nofollow">
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 19:41
Siradan bakteriel bir ishal. sabırlı olun.
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2023 Saat 19:42
Allah razı olsun hocam ah ne buyuk bir iyilik yapıyorsunuz ne büyük
|
|