Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lösemi,karaciğer kanseri olabilir mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76614
Tarih: 03 Kas 2025 Saat 05:05

Konu: Lösemi,karaciğer kanseri olabilir mi
Mesajı Yazan: Nurten
Konu: Lösemi,karaciğer kanseri olabilir mi
Mesaj Tarihi: 16 May 2023 Saat 18:53
Hocam oğlum 5,5 yaşında nedensiz ateşlendi 3 gün sonra düştü,5. gün tahlil yapıldı B12 1684,ferritin 115,demir 24,neu %27,mono %14.10;baso %2,6;hgb 11,2;mcv 73,9;mch 23,5;diğer değerleri normal;ciddi beslenme bozukluğu var 18 kg;et,sebze meyve yemez ;kulağı az duyuyor 1 ay önce kendiliğinden 2 kulağı da gitti şimdi birinde tık tık ses var ve biraz duyma kaybı var;diğer değerleri normal bu değerler neden böyledir şimdi bizi çok korkutacaklar önce size sorayım dedim ;internette yazılanlar aklımı uçurdu çok korkuyorum çocuğum adına lütfen cevap verin de nefes alabileyim 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 16 May 2023 Saat 18:54
Zespira ve avamys kullandık yazılarınızı görene kadar o da çok kaşıntı yaptı bıraktık ama değerler bu nedenle yüksek olabilir mi b12

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 May 2023 Saat 22:18
Ateş nedeni; Enfeksiyöz Mononükleoz.  Viral birhastalık olup, kendiliginden iyileşir. 
Diğer değerler bu enfeksiyona bağlı, onlar da kendiliğinden düzelirler. 
SAKIN ilaç , Antibiyotik kullanmayın. 

Mesaj Tarihi: 17 May 2023 Saat 11:10
Çok teşekkürler hocam;kulağındaki ses için ne yapabilirim geçmiyor duyma kaybı da var;pıt pıt ses geliyor diyor ;geniz eti ve bademcik için ameliyat dediler;doğduğundan beri ağzından nefes alıyor ;kulağa da tüp takalım derler şimdi;sizin yazıları görünce iliadin kullandım 5 gün ama o tek taraftaki pıt pıt sesi ve duyma kaybı kaldı;kendi haline bıraktım ama kalıcı sağırlık olur diye korkutuyor beni eşim

Mesajı Yazan: Emy
Mesaj Tarihi: 17 May 2023 Saat 13:10
Benimde kızım ilkokul döneminde sık sık orta kulak iltihabı geçirirdi. Hep duyma problemi olurdu. Bende o zamanlar sağır kalıcak derdim ama birşey olmadı gerçekten. Şimdi 16 yaşında gayet iyi duyuyor . 9 - 10 yaşlarında artık hasta olmamaya başladı. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 May 2023 Saat 13:46
Tekrar İliadin damla, anlattığım şekilde 5 gün kullanın. Devamlı çift porsiyon Jiklet çiğnetin. 
Bu sebeple sağır kalanı HİÇ görmedim. 
1- Ateşli iken Gentamisin kullanılırsa; olur.
2- Akıntılı kulağa damla yapılırsa olur. 

Mesaj Tarihi: 17 May 2023 Saat 15:56
Teşekkürler hocam ;zaman ayırıp cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkürler 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat