Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Neden?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75852
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 19:58

Konu: Neden?
Mesajı Yazan: tulayferiha
Konu: Neden?
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2023 Saat 18:55
Hocam merhaba, kizim 3 yas 14 kilo. 107 cm
3. Haftayi bitirdik bastan alan hastaliklarla. 4. Haftadayiz. Ilk grip oldu. Dr gitmedim. Sizin yontemlerle 1 hafta ugrastim. Sonunda kulak agrisi oldu. Iliadin killandim. 10 gun sonunda fena degildik. Yesil yogun sumuk vardi. Sonra 2 gun iyiydik. Tekrar ateslendi. Bu sefer dr gittim. Ozel hastane ve hastane ici labaratuvar olmasina ragmen tahlillerde sorun yok. Kulak kizarik ama sadece viral. Bol sivi ver ywterli diyerek ayrildik. Sizin deyimiznizle iyi doktor denk geldik. 5 gun ugrastim. Atesle vs. Arada 2 gun iyiolduk. Dun aksam tekrar burun akintisi oksuruk ve bugunde atesle tekrar. Bu sefer cok bitkin ama. Gozleri baygin. Huzursuz.. agzi burnu silmekten kıpkırmızı.  Boy kilo ve fiziki muayenede doktor cok iyi oldugunu soyledi.
Ne oluyor hocam nerede hata yapiyoruz. Ise gidemiyorum anneye yapisik. Cok ajite oldu cocuk 1 aydir hasta..
Ne dersiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2023 Saat 22:06
Sizin bir sucunuz YOK. Etraftan bulasiyor. Bunu onlemek icinde ozel bir gayret sarfetmeniz de gerekmiyor, 
oluruna birakin. 

Mesaj Tarihi: 14 Mar 2023 Saat 23:14
Dogru diyorsunuz hocam . Ama cok bitkin cocuk. Bisey yapmam lazim. Insan serum vitamin biseyler yapmali gibi geliyor. Caresizlik...

Kolayliklar dilerim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2023 Saat 00:25
Zaten gunumuz sarlatan doktorlari da bu verimli topraklarda yetisiyorlar. Boyle halka boyle doktorlar!
Yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 15 Mar 2023 Saat 10:29
Hocam yerden goge kadar haklisiniz. Soyledikleriniz annemizin soyledikleriyle ayni. Sadece asilarimiz tam. Hic doktor gormemisiz buyurken, gayette saglikli insanlariz. Ates olunca terletirdik diyor,  siz soyuyorsunuz.. vs vs. 
Ama malesef günümüz cok zor.  Buhar yspsyim bal limon biraz sefkat bizim bunlara vsktimiz yok ki! Ise gitmemiz lazim cocuklari krese atmamiz lazim. Gece uyumamiz lazim vs vs.. 1 aydir cocuk hasta ben perisan hem fiziksel hem ruhsal.. mali musavirim isimin basinda degilim diye mukelef bile kaybettim...

Neyse.. sagolun varolun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat