Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75811
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 21:38

Konu: Geniz eti
Mesajı Yazan: Pelin93
Konu: Geniz eti
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2023 Saat 22:53
Iyi aksamlar hocam kizimin geniz etini 1 yil önce aldirdik 4 yasindayken..  biliyorum gerek yok diyosunuz siz ama agizi acik uyudugu icin yüz sekli uzamaya baslamisti yeme sorunuda var ishahsizlik vs. Sormak istedigim bi kac ay rahat nefes aldi suan yine ayni sikyetler basladi hemen tekrarlayan bisey mi bu geniz eti?? Bence tekrarladi ayni silayetleri var suanda.. cold mix de kullaniyorm hic rahatlatmiyo asiri horluyo cok üzülüyorm hic nefes alamiyo

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2023 Saat 23:53
Senelerdir bu sarlatanligi anlatiyorum. 
Yuz sekli "Geniz eti" ile baglantili degildir. Yuz sekli; soya cekim olarak dar olanlarda problemler ergenlige
 kadar devam eder. 

Mesajı Yazan: Pelin93
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2023 Saat 00:02
İlerde düzelir mi sizce yüz ? Birde hocam bu kadar kısa sürede yenilermi geniz eti kendini?

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2023 Saat 05:30
Yuz sekli degismez. Genetik olarak ne sekilde olacak ise o sekilde olur. Hicbir sekilde etki edebilme sansiniz
 yoktur. Ancak "Estetik ameliyat" ile olabilir. 
Geniz eti tekrarlamaz. Zira; problem geniz eti degildi! 

Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2023 Saat 15:17
Orjinalini yazan: Pelin93 Pelin93 Yazdı:

İlerde düzelir mi sizce yüz ? Birde hocam bu kadar kısa sürede yenilermi geniz eti kendini?
bende yüz şeklini umursamadim bile ben antibiyotik kullanmak istemediğim için yaptırmıştım çocuğumu zehirliyor gibi geliyor bana bu ilaçları sürekli kullanmak birde ben sıkıştırıp her seferinde test yaptırıyorum testte negatif çıkınca ahlaksizlar bana antibiyotiği yazıyor ateş çıkarsa verecekmisim diye neler yapmışım yavruma bunlara güvenip ah kafam o kadar okudum ettim ama kadir hocayı nasıl göremedim bilmiyorum gerçi böyle bı doktoru genel sitelerde tabiki paylaşmayacaklardi doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar 

Mesaj Tarihi: 15 Mar 2023 Saat 19:21
Dogrudur. '80'li yillardan beri AYNI konulari anlatiyorum. 
Zira; Hastanelerin, Doktorlarin, Laboratuvarlarin, Ilac firmalarinin ve goruntuleme merkezlerinin oyunlarini,
sahtekarliklarini ortaya cikariyorum. Universiteler ve Saglik bakanligi deseniz, hepsi payina duseni(!!) aliyor 
zaten! Bol keseden kongre ayagina beles geziler, 1 haftalik Karayip gezileri, ne sahtekarlik ararsaniz hepsi
 bu kokusmus Turk saglik sisteminde var. 
Halk desen; "-Neyse parasi verelim de cocuk kurtulsun!" havasinda. Alan memnun, veren memnun! Cocugu
dusunen mi var! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat