Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bronsit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75297
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 12:24

Konu: Bronsit
Mesajı Yazan: Gunessunbul
Konu: Bronsit
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2023 Saat 03:10
Hocam merhaba 10 aylik kizim var. İlk 6 aylık  atesli balgamli oksuruk oldu. Hemen doktora goturduk zature olmadigina dua edin bronsit olmus yaniti aldik 
Kizim her ay ortalama bir yada iki antibiyotik kullaniyor dogdugundan beri en ufak hastalanmada atesli yada atessiz  balgamli oksuruk ortaya cikiyor hemen atibiyotik yaziliyor  ventolin corteir gibi havalar veriliyo her seferinde son diyorum ama bakiyorum kotu kullanmak zorunda kaliyorum 
 bu surekli balgamli oksuruk tekrarlanma nedeni nedir hocam 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2023 Saat 03:23
Tipik Turk doktor dolandiriciligi! 
Ne yani, 10 aydan beri kziniz hic mi, Grip gecirmedi?

Siz boyle HER ateslendiginda, antibiyotik verirseniz, (tam da Turk doktorlarinin arzuladiklari gibi) antikorlari
asla gelismez ve AYNI bakteriler devamli tekrar takrar bulasarak kizinizi hasta ederler. 
Yazilarimi okuyun, Zaten 10 aydan beri saglam kaziklanmissiniz. 
Ilk 1 sene icinde, bebeklerde, anneden gecen antikorlar bebegi KORURLAR! Sadece anneyi hasta edebilen
 viruslar hasta edebilirler.
Makalelerimi, Forum sabit yazilarimi ve sonra da gunluk Forum soru-cevaplarini bugunden geriye gazete
 okur gibi HER GUN okuyun. 
SAKIN sahtekar Turk doktor akli ile her oksurdugunde; Astim ilaclari ve Kortizonlu ilaclari KULLANMAYIN! 
Bunlarin sagladigi (goz boyayici) sahte iyilik halleri sizi aldatmasin. Sahtekarligin 3 Safhasi yazimi okuyun.
Hatta ezberleyin. Turkiye'de 15 seneden beri bu sahtekarlik cok yaygin olarak uygulaniyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat