Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulaga tup takilmasi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75192
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 23:24


Konu: Kulaga tup takilmasi
Mesajı Yazan: envberna
Konu: Kulaga tup takilmasi
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2023 Saat 16:21

Hocam merhabalar,

Arkadasimin oglu 5.06.2016 dogumlu. 1.sinifa gidiyor. Bu sene surekli burun tikanikligi ve öksürük varmis cocukta. Sonrasinda kulagi agirdigi icin dr antibiyotik vermis ve iki uc kez kullanmış. Bir iki kezde kulak damlasi kullanmis. Bende bunun tehlikeli oldugunu soyledim ve illiadin kullanmasini soyledim onu da ara ara kullanmis. Suan ara ara oksuruk disinda bir sikayeti yok. Okulda yapilan kulak tarama testlerinde sag kulaginin duymadigini tespit etmisler. Arkadasimda kbb uzmanina goturmus ve basinc testi yaptirmislar. Test sonuclari linkte hocam. Iki dr tup takilmasi gerekiyor demis. Bir dra daha gidecek. Bende size danışmak istedim. Acaba duymadigi icin son asamayami geldi rapora gore? Sizce ameliyat sartmi? Fikrinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Gereksiz yere ameliyat yapmazlar umarim.

Cok sagolun, saygılarımla

https://www.hizliresim.com/fi3f376" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/fi3f376
https://www.hizliresim.com/44xz7mr" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/44xz7mr



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2023 Saat 19:33
SAKIN, SAKIN bir daha boyle sahtekarliklarla ugrasmasinlar! 
Siz zannediyormusunuz ki, o "tarama" testlerini babalarin hayrina yapiyorlar? Kimbir bu sayede kac aileyi 
dolandiracaklar.
 " Gereksiz yere ameliyat yapmazlar umarim."
Hemde oyle bir yaparlar ki!!

Yazarlar kismindaki kulak ile ilgili 2 makalemi okuyun. 



Mesajı Yazan: envberna
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2023 Saat 23:14
Hocam sag kulak hic duymuyor. Bu sonuclara gore ne yapmamiz gerekir? Nasil bir yol.izleyelim?

Cok tesekkurler


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2023 Saat 03:50
5gun Iliadin DAMLA, anlattigim gibi kullanin, aralarda cift porsiyor jiklet cignetin. 


Mesajı Yazan: Glnrkzy
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2023 Saat 14:11
Hocan size de çok yazılıyor bu ara bende çok fazla duyuyorum. Bu yıl ağır geçen gariplerde çekirdek gibi antibiyotik, ventolin, alerji ilacı, hastane yatışları yanı sıra kulağa tüp takılma da gittikçe artıyor. Bu yıl çok duyuyorum. 

-------------
Her şeyin başı sağlık


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2023 Saat 19:05
Hastaneye yatmalar ve kulaga tup takmalar, hep o assagilik sahtekar doktorlarin verdikleri ilaclar yuzunden. 
NIYE beni takip eden uyelerin cocuklari hastanelere yatmiyor? Niye hicbirinin kulaginda tup yok? 
Hep; cok sevdikleri, "Sahtekarligin 3 Safhasi" uygulalamalari ile cocuklari hastanelik ediyorlar. 
Hep o kullandiklari: Ventolin ve Kortizonlu ilaclar yuzunden oluyor. 
Bide gecen sene yeni bir sarlatanlik icat ettiler, Acillere gelen hasta cocuklara Adrenalin veriyorlar! 
Aralik ayinda, bu sekilde Acillerde 2 cocuk vefat etti. Hic hastanelere gitmeselerdi, yasiyor olacaklardi.
Hasta aileleri de (esas) suclu!! Illaki oksuruk kesilsin istiyorlar. Ogrenemediler bir turlu: Oksuruk vucudun
 savunmasidir! Keserseniz, hastalik akcigerlere iner. 
 


Mesajı Yazan: secil
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2023 Saat 08:17
Kadir Hocam keşke herkes yazdıklarınızı okuyup bilgilense  buyuk oğlum şuan 11.5 yasında küçüğü 6 yasında.9 yıldır sizin tavsiyelerinizle büyütüyorum Allah razı olsun sizden ömrünüz uzun olsun.gecenlerde bi arkadas dedi çocugunun kulagı %30 duymuyormuş öyle demişler kulagına tüp takmışlar 8 ay sonra tüp kendini atıyonuş kesinlikle darbe almaması lazımmış yerinden oynarsa tekrar ameliyat gerekirmiş.anasınıfına göndermişti mecbur almış.birbirlerini itekleyip yanlışlıkla vururlar diye.8 ay boyunca dikkat edeceklermiş.sizin sayfanızı daha önceden söylemiştim okuyun bilgilenin diye oralı olmadılar bile.Allahım hepimizi iyi insanlata vicdanlı insanlara denk getirsin hakkınız ödenmez hocam.çok dua ediyorum size.


Mesajı Yazan: Glnrkzy
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2023 Saat 00:37
Aynen dediğiniz gibi hocam. 20 aylık bebeğim hasta oldu. 38 derce ateş hicbirsey yapmadım. Dediğiniz grip yöntemlerini uyguladım sadece. 3 gün ağır geçti şimdi iyi. Komşum ile konuştum çocugu 37. 5_38 derece ateşi var diye acile gitmişler. 

Bana diyor ki ben senin kadar cesur değilim. Dedim ki bu kadar bulaşıcı hastalık varken 38 derece ateş için acile gidiyorsan sen baya cesursun. 

Acil sıfatını gerçekten kaybetti Türkiye de.

Adrenalin konusu ise aileler inşallah uyanık olup bunun peşine doğru şekilde düşer. Çünkü strep a diye kapanacak gibi görünüyor dosyalar 


-------------
Her şeyin başı sağlık


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2023 Saat 01:00
Strep-A'dan cocuk öldügü nerede gorulmus!!  
Yakinda cikar kokusu! 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat