Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74754
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 00:27

Konu: Kendim için
Mesajı Yazan: leyli
Konu: Kendim için
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 20:29
Hocam 47 yaş, 47 kilo bayanım. Bu 3. Gün gribim...bütün vucudum inanılmaz ağrıyor...bayılcam galiba... evde novalgin ve apranax fort var...ama hiç bir şey yiyemediğim için ilaç alamıyorum..mide bulantısı  yedirtmiyor....hocam acil servis bize 2 apartman uzaklıkta...bir kaç iğneyi malesef karıp öyle vücuda enjekte ediyorlar...bir enjektörce 2, bazan 3 ilaç oluyor... bulantım, ateşim ve dayanılmaz vücut ağrılarım var... sadece novalgin istesem olur mu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 20:48
SADECE Novalgin tablet alin. SAKIN o her hastaya Serum takan batakhane hastanelere gitmeyin. 

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 21:01
Hocam biraz önce 112 de çalışan bir arkadaşım aradı..  tansiyonun düş0k, novalgin yaptırma dedi...genelde tansiyonum 9 a 5...hemen hemen 2, 3 gündür birşey yiyemiyorum.  Belki daha da düşmüş olabilir..şimdi baktım..9 a 5 yine.. ama beni rahatsız etmiyor..yıllardır böyle....novalgin yapıyorsam düşürür mü hocam tansiyonumu daha çok..o zaman sıkıntı olabilir..daha da düşerse... devlet hastanesi bu arada

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 21:03
Ben size: ahmak Turk doktorlari gibi, "Novalgin IGNE yaptirin" demedim ki!! Tablet alacaksiniz. 

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 21:04
Hocam bulantım çok fazla.. Bir şey yiyemiyorum. Aç karnına nasıl alacağım 

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 21:35
Mideye dokunmaz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat