Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İnfluenza boğazda ve kulakta kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74737
Tarih: 13 Oca 2026 Saat 01:35

Konu: İnfluenza boğazda ve kulakta kızarıklık
Mesajı Yazan: ysfgvnc
Konu: İnfluenza boğazda ve kulakta kızarıklık
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2022 Saat 21:59
Hocam merhaba ikiz bebeğimiz var 16 aylıklar 9.7 kg bebeklerimizden birinde iki gün önce krup tarzı öksürük başladı. Dün gece de 39.3 ateş oldu. Bunun yanında gözlerinde koyu renkte çapaklanma ve kızarıklık başladı. Bugün içind iştahsızlık ve kusma durumu yaşandı. Ateş ve genel huzursuzluk hali hızlı hızlı nefes alıp verme devam edince bugün doktora gittik. İnfluenza teşhisi konuldu. Hastanede yatış tavsiye edildi. Biz evde tedavi isteyince forcef 500, akabinde kullanmak üzere agumentin şurup, enfluvir 12 mg, netildex göz damlası, zaditen damla, ventolin buhar verdi. Henüz hiçbirine başlamadık. Bu arada diğer bebeğimizin de gözlerinde çapaklanma başladı. Ona da geçmesin hastalık diye bu influenza ilacını (enfluvir) diğer bebeğe de koruyucu olarak verin dedi. Nasıl bir yol izlemeliyiz hocam. Şimdiden teşekkürler. Tahlil sonuçlarını da atıyorum hocam. 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2022 Saat 22:05
https://www.hizliresim.com/ssifaez" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 03:29
Dunya'nin hicbir yerinde; hem Influenza teshis edip, hem de Forcef gibi Menenjit bile tedavi edebilecek
 kadar guclu antibiyotik veren, salak doktor bulamazsiniz. Yaninda bir de Enfluvir vermesi, salakligin bir
 alti oluyor. Ona kelime bulamadim. 
Astimda kullanilan Ventolin zaten her hastaya verilen, olmaza olmaz sahtekarlik ilacidir.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. 
Kan sayimindaki, "Normal degerler" Eriskinlere ait. Bu yas icin WBC degeri normal. Antibiyotik gerekmiyor! 
Sadec Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 
Bugunden geriye giderek soru-cevaplari muhakkak okuyun.Yoksa daha cok kaziklar yersiniz.

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2022 Saat 15:34
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat