Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74463
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 08:33

Konu: geniz eti
Mesajı Yazan: aleynaaa
Konu: geniz eti
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2022 Saat 16:30
hocam sizi kızım 4 yaşındayken buldum, özel devlet hacettepe dahil her doktorın geniz eti alınmalı dedği zamanda enfeksiyona bağlı büyür insan temasınk kesin dediniz kreşten aldım sonra pandemi oldu ve 2 sene sorunsuz geçirdik anaokulında yine genizden konusma horlama vardı ama yaza dogru hepsi geçt ve nihayet 7 yaş 1. sınıf agız acık uyuma horlama bu kış böyle geçecek belli, ama hafif duymama da başladı 4 yasında da duymama olmuştı ama geçti işte ozman, şimdi geniz eti okul başarısıno etkiler yüzün şekli
değişir kalıcı sağırlık olur bide devamlo agzından nefes alıyor oyuzden sık hasta oluyor diyolar, mehmet ali hocaya gidemedim ankaradayım hocam napiim ben sağır olması ve yüzün değişmesinden korkuyorum  evet griplerde büyür 1 aya anca küçülür biliyorım zaten küçülmeden yeni grip olduğu için bu sene normal diyorum ama kıyamıyorumda cocuk cok zor nefes alıyor özellikle uyurken, bide suan sarı yeşil mukuslu burnu akarken doktor kontorülü
güvenişir olmaz dimi zaten suan büyük kafam cok karısk hocam yüzü değişmesin sağır olmasın yine dayanırız yaza kadar ama..yazın yok horlama agzı kapalı uyuyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2022 Saat 19:53
Hic korkmayin ve bazi ahlaksiz KBB doktorlarinin en muhtesem yalanlarindan biri olan;"sagir kalir" seklindeki
dolandiriciligina da kanmayin! 
Agriyan kulaga damla yapmadiginiz surece (Ayni sahtekar KBB doktorlari yapiyorlar) sagirlik olmaz. 
Kulak agrisi olursa, SADECE; Iliadin damla anlattigim gibi (okuyun) kullanin. 
Geniz eti ve bademcikler, ASLA yuz gorunumunde degisiklik yapmazlar. Bu da ikinci muhtesem bir yalandir.
Yuz gorunumu yapisal olarak, "Dar suratli" olanlarda, geniz eti problemleri daha fazla olur. 
Geniz eti dogumdan sonra bile alinabilse, yuz gene o sekilde olur. 

Mesajı Yazan: aleynaaa
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2022 Saat 23:01
hocam,7 yaş geniz eti yüzde yüz büyük yani doktor göstermedim ama kesin horlama genizden konuşma kulaga vurdu hocam gece gece,bactrim yazdırmaya çalıştık doktora ona toplım bagısıklık kazandı yazamam dedi, illadin normal var damlalıkla damlattık yok bikaç dogal seyler denedik sıcak tuz tuttma sarımsak koyma yokk en son calpl verdik uyudu ama yarına yine olabilir bactirmi özel bi doktora gidip rica edeyim diyorum ateş olmasa bile 7 yaş kulak agrısı olunca 1 hafta kullansın mı hocam ölcsü kaç olmalı? ateş şartı varmı hocam? 
teşekkürler hocammm cevabınız için şimdiden

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2022 Saat 03:57
Bactrim verirseniz; 5gun, gunde:2x2 olcek verin. 
Iliadin'in cocuklar icin DAMLA sekli var, o cahil doktorun haberi yok. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat