Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tekrarlayan oksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74315
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 10:38

Konu: Tekrarlayan oksuruk
Mesajı Yazan: Parolaben
Konu: Tekrarlayan oksuruk
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2022 Saat 23:15
Merhaba doktor bey, oğlum 8 yaşında . Ayda bir hafta iyiyse geri kalanında mutlaka öksürük oluyor. Ventolin ,cartoire ile toparlıyor sonra yeniden en ufak burun akintisindan sonra yeniden bronşit oluyor. Normal mi bu durum? 2 buçuk yaşındayken ciğerine badem kaçması nedeniyle bronoskopi olmuştu. Ciğerinde bir hasar kalacak diye endişe ediyorum 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2022 Saat 01:56
Tuzaga dusmussunuz bir kere!! Bu ilaclar; "Sahtekarligin 2. Safha" ilaclaridir. 
"Sahtekarligin 3 Safhasi"  yazimi sabit Forum kismindan okuyun.
HEMEN o ilaclari cope atin ve bir daha da kim verirse versin kullanmayin.
Bu ilaclar bagisikligi (yani vucudun savunma mekanizmalari olan oksuruk refleksini ve bronslardaki nisbi 
daralmalari) baskilar ve SAHTE bir iyilik hali yaratirlar. AMA, bedeli bu sekilde devamli hasta olmak ve bu
 sarlatanlara para kaptirmaktir.
Yazilarimi ve makalelerimi (Yazarlar kismindan) okuyun, simdiye kadar iyi dolandirilmissiniz.  Zararin 
neresinden donulse kardir.  

Sahi, unutmadan sorayim... Size bu sarlatanlar 8 sene boyunce HIC Grip tanisi koydularmi?? Koymadilar
degil mi?
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Hepsine: Ya Astim, ya Bronsit ya da Allerji derler ama hep Astim
 tedavileri verirler. 

Mesajı Yazan: Parolaben
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2022 Saat 08:16
Teşekkürler hocam , peki şu durumda ne yapmalıyım. Burun tikanikligi ve balgamli öksürük var sadece . 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2022 Saat 19:26
2008'den beri anlatiyorum.. Eski cevaplari okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat