Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bebeklerin vücut ısısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73917
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 01:15

Konu: Bebeklerin vücut ısısı
Mesajı Yazan: Zytnnnn
Konu: Bebeklerin vücut ısısı
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 13:15
Hocam bebek veya çocuklara kış aylarında giydiğinizden 1 kat fazla giydirmemiz gerektiğini söylüyor doktorlar. Ama siz evde en son bebeklerin üşüyeceğini söylersiniz. Burada bir çelişki oluyor gibi nasıl davranalım hocam?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 14:37
Tam tersi!! Bir kat daha az giydirin, zira insanlar, yaş ilerledikce daha çabuk üşürler.
Türk doktorları Fizyoloji (Vücudun çalışma mekanizmasının anlatıldığı ders) bilmezler. Hele vücudun hastalık durumlarındaki çalışması olan "Fizyopatoloji" zatemn '70'li yıllardan beri Tıp Fakültelerinde okutulmuyor. O yuzden böyle konuları Türk doktorlara sormayın, size
 haminnelerinden duyduklarını satarlar. 
Ayrıca da, üşüyünce Türk doktorlarının zannettikleri gibi hastalık olmaz! "Üşütme " diye bir hastalık yoktur.
 Eski Türk doktor uydurmasıdır. 

Mesajı Yazan: Zytnnnn
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 14:42
Hocam her yerde 1 kat fazla giydirin diyor. Gerçekten bu kadar bilgi kirliliğine maruz kalmamıza inanamıyorum. Bu duruma da çok üzülüyorum. Siz iyi ki varsınız. Yoksa halimiz nice olurdu..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 17:17
Kasten yapıyorlar. Bebekler bunların aklı ile aşırı giyindiklerinde isilik döküyorlar ve bu dolandırıcılar hemen
"Çoklu gıda allerjisi" gibi dümenden bir teşhis ile bebeğin ve ailenin canına okuyorlar.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat