Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71304
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 21:54

Konu: Geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: MevaAnnesi
Konu: Geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2021 Saat 21:26
Kadir hocam hayırlı akşamlar.
Eylül ayından beri belli aralıklarla rahatsızlıklarımızı size soruyordum sıkmamak adına aralarda artık yazmadım. 
İnanın eylulden beri gecmeyen öksürük var ama ara ara oluyor tamamen bitmiyor.
Ve son bı aydır her hafta ateşlenıyor 1.5 gun ateşi oluyor bı hafta kusma ateş bı hafta öksürük ateş burun akıntısı oluyor 39.5 ateş çıkıyor sonra kendılıgınden gecıyor ustunu rahatlatıp sıvı takviyelerle mudahale etmeme gerek kalmadı ama 40 gun oncesı kadar yanlıs hatırlamıyorsam bronşit demısler dı sızın dedıgınız gıbı tedavı ettım.

Doktora gittim bu hafta bana kan tahlılı ıstedıgını soyledı daha veremedim ama kanında enfeksiyon olabılır dedı ve boyle daha hafta da bır 2 hafta da bır ateslenmeye devam ederse fakülteye gidin bagısıklık sistemi incelensın sorun olabılır dedı benı korkuttu su eylul ayına kadar 3 5 ayda bır hatta covıd oncesı kızım 15 ay burnu dahi akmayan kolay kılay hasta olmayan bır cocuktu ne yapmam gerekır gercekten cok çaresiz kaldım bu kadar sık ates hastalık olması kötü birşey midir 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2021 Saat 02:58
Gunumuz doktorlari hakikaten salaklar! 
   "  kanında enfeksiyon olabılır dedı "
Hala Bakteriel Enfeksiyon ile Sepsis arasindaki farki ogrenemediler. Buda gayet dogal, zira bunlarin okudugu
Tip Fakultelerindeki Prof ve Docentler bile bu iki hususu bilmiyorlar! 
Kaninda mikrop olma durumuna: SEPSIS denir. Eger bu SALAK, ne dediginin farkinda ise, "Kan kulturu" ile
teshis konur ve cok ACIL ve hastanede tedavi edilmesi gereken bir durumdur. 
Lutfen bu salak doktora bunu bir sorun! "Sepsis" suphesi varsa:
1- NIYE hastaneye yatirmamis?
2- NIYE Kan kulturu istememis.
 CRP ile; Bakteriel Enfeksiyon yeshis etmeyi nerede ogrenmis?? WBC degerine niye itibar etmiyor? 

Boyle salak doktorlarla ugrasmayin, gidin evinize! Insan temasini azaltin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat