Bitmeyen burun akıntısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71190
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 00:04
Konu: Bitmeyen burun akıntısı
Mesajı Yazan: Elçinelif
Konu: Bitmeyen burun akıntısı
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2021 Saat 15:44
|
Merhaba Hocam, kızım 4 yaşında 16 kg. 2 ay önce başlayan yoğun burun akıntısı öksürük arada yüksek ateş ile savaşıyoruz. Son 1 aydır hiç bitmeyen koyu kıvamlı ve sarı yeşil renk burun akıntımız var. İyi gelir düşüncesiyle kısa bir termal tatil yaptık fakat 2 gün önce döndüğümüzde kulağım ağrıyor dedi ve illiadin damla başladık ateşi de olunca dün gece bactrim başladık ( İlk kez kullanıyoruz ) Fakat gece boyu çok huzursuz oldu çok uyandı bugün de ateş 38 civarı seyrediyor ağrısı devam ediyor ve burun akıntısı daha da arttı. Ayrıca nefes almakta da zorlanıyor. Hem tıkanıyor hem fazla akıntısı var yani. Kulağına elletmiyor 5 gün devam ediyorum bactrime ? Ve bu burun akıntısıyla nasıl başa çıkacağım ? Desteğinizi bekliyorum. Teşekkür ederim 🙏
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2021 Saat 20:16
|
Aynen devam edin. SAKIN baska ilaclar kullanmayin. Agri devam ederse, ek doz Iliadin yapin.
|
Mesajı Yazan: Elçinelif
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2021 Saat 22:35
|
Hocam bildiğimiz koyu renkli akıntının hastalığın biteceğine işaret etmesi. Bu kadar uzun sürmesi ne göstergesi oluyor ? Geçen yıl hiç hasta olmamıştı. 2 yaşında da böyle uzun süren tıkanıklık ve akıntı olunca KBB geniz eti büyük alınması lazım demişti fakat tabiiki aldırmadım. Sizin değerlendirmeniz nedir ? Çok teşekkür ederim 🙏
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2021 Saat 02:51
|
Uzun sureli soguga maruz kalma, stres, yorgunluk hastaligi uzatir.
|
|